Minune de Sf. Parascheva 2016. Elevii din Iaşi nu fac vineri ore

Publicat: Miercuri, 12 Octombrie 2016 08:37 // Actualizat: Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 10:59 // Sursa: romaniatv.net

Orele vor fi recuperate de către profesori şi elevi în funcţie de cum decide fiecare profesor în parte. 

Vineri, cu ocazia Sfintei Parascheva şi a Sărbătorilor Iaşului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi acordă unităţilor şcolare posibilitatea de a considera ziua de vineri o zi destinată activităţilor extracurriculare, culturale, spirituale sau umanitare, de voluntariat, cu precizarea că orele de curs vor fi recuperate ulterior, în baza unui calendar agreat de fiecare şcoală.

Sărbători legale în 2017. Câte zile libere vor avea românii la anul

„Considerăm importantă implicarea elevilor şi a profesorilor din şcoli în acest eveniment cultural, precum şi iniţierea la nivelul catedrelor de limba şi literatura română a unor strategii educaţionale complementare derivate din conţinutul acestui proiect. Elevii pot, astfel, contribui la realizarea unui portofoliu al şcolii, o formă creativă de exersare a spiritului critic sau jurnalistic prin consemnarea şi valorizarea mesajelor culturale desprinse din evenimentele oraşului”, a precizat Camelia Gavrilă, inspector şcolar general.

Aceasta sugerează elevilor să participe la lansări de carte, dezbateri, seminarii, întâlniri cu scriitorii, workshop-uri etc. Orele vor fi recuperate de către profesori şi elevi în funcţie de cum decide fiecare profesor în parte. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elevi Iasi Iaşi SF parascheva sfanta parascheva zile libere
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
13 oct 11:17
Răspunde | Votează email 0 email
Matos
Cu Matos Imobiliare Campina, Prahova, iti gasesti locuinta dorita, o vinzi pe cea pe care o ai in plus, sau o schimbi cu una mai spatioasa sau mai mica in functie de nevoile pe care le ai!!
www.matosimobiliare.ro sau 0727571981
1
EUR
4.7556
RON
20 Oct
noapte 9 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H