Miraj Tzunami, evacuat din casă cu mascaţii. De ce este acuzat fratele lui Tzancă Uraganu

Miraj Tzunami, evacuat din casă cu mascaţii. Fratele lui Tzancă Uraganu este scos din casa din Ploieşti, iar Poliţia asigură zona, pentru a nu avea loc incidente. Nu este prima dată când bărbatul intră în necazuri.

09 mai 2023, 11:43
Miraj Tzunami, evacuat din casă cu mascaţii. De ce este acuzat fratele lui Tzancă Uraganu
Miraj Tzunami, evacuat din casă cu mascaţii

Miraj Tzunami, evacuat din casă cu mascaţii. Fratele lui Tzancă Uraganu trebuie să părăsească casa în care stă, pentru că nu a achitat întreaga sumă pentru cumpărarea imobilului în termenul stabilit, spun sursele judecătoreşti.

Miraj Tzunami, evacuat din casă cu mascaţii

Fratele manelistului a fost vizat de percheziții în luna decembrie a anului trecut, într-un caz de înșelăciune. Acesta ar fi făcut parte dintr-o grupare ai cărei membri s-au dat drept preoți. Erau contactați pe rețelele de socializare de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Citeşte şi: Accident grav cu fratele lui Tzancă Uraganu. A făcut praf un Ferrari de sute de mii de euro FOTO / VIDEO

Fane Văncică și Miraj Tzunami, la cuțite

Cunoscutul interlop din Sectorul 5 a spus că s-a certat cu Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, din cauza alcoolului. Fane Văncică a mărturisit că manelistul e prietenul lui și că totul e pornit de la un clip video în direct făcut cu cinci ani în urmă, în care a vorbit urât la adresa lăutarilor. Miraj a crezut că live-ul este, de fapt, mai recent.

În legătură cu Miraj, Miraj este prietenul meu, a fost o discuție ca între noi, ca între romi. El este un băiat, care de multe ori mai consumă și el alcool. Am făcut acum vreo 4,5 ani un live, iar el a văzut.

Eu am mai înjurat lăturaii și am înjurat pentru că unii dintre lăutari nu s-au ținut de promisiune și am ieșit pe platformă, tot așa, băusem și eu un pahar în plus, și am vorbit niște lucruri pe care eu le cred adevărate, s-au și adeverit”, a mărturisit Fane Vancică, pentru Antena Stars.

În live-ul cu pricina, făcut cu ani în urmă, Fane Vancică a spus că unii lăutari ar returna banii oamenilor, iar Miraj a intrat pe platforma respective și l-a înjurat, crezând că filmarea este făcută chiar în acel moment: „Unii dintre lăutari au plătit banii înapoi pe care i-au luat de la anumite persoane și el a crezut că acum am făcut live-ul și a ieșit pe platformă și m-a înjurat. Miraj este prietenul meu, suntem familie, cred că a fost și puțin așa o glumă, ca între noi… ne mai înjurăm așa din când în când”.