Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Şi-a pierdut părul şi este de nerecunoscut! Cum arată acum după luni de zile de suferinţă secretarul general adj. al NATO!

Mircea Geoană este de nerecunoscut. Secretarul general adjunct al NATO trece prin momente grele din cauza unor probleme de sănătate.

01 dec. 2022, 12:40
Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Şi-a pierdut părul şi este de nerecunoscut! Cum arată acum după luni de zile de suferinţă secretarul general adj. al NATO!

Mircea Geoană este de nerecunoscut. Fostul preşedinte al PSD, în prezent secretar general adjunct al NATO, trece printr-o perioadă extrem de complicată. Mircea Geoană se confruntă cu probleme de sănătate.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a participat zile acestea la reuniunea şefilor diplomaţiilor din ţările membre NATO, organizată la Bucureşti. Mircea Geoană a apărut la întâlnire fără păr.

Citeşte şi: Mircea Geoană: „Putin trebuie să înțeleagă că războiul pentru ei e un cost prea mare. NATO e aici și apără România”

Potrivit unor surse România TV, Mircea Geoană a fost diagnosticat cu o boală extrem de grea, a urmat un  tratament puternic, extrem de violent. În imaginile apărute în presă de la reauniune, sectretarul general adjunct al NATO este de nerecunoscut.

Citeşte şi: Mircea Geoană vrea să lanseze un proiect politic de țară ambițios: „România are nevoie de un un radicalism pozitiv și sănătos. Primenirea Ideii Naționale”

S-a vorbit foarte mult despre deciziile pe care Geoană trebuie să le ia cu privire la viitorul său politic. Numele său a fost vehiculat în contextul alegerilor prezidenţiale din 2024. Sunt mai multe voci care spun că Mircea Geoană ar putea fi candidatul susţinut de PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale. Deocandată fostul preşedinte al PSD nu a vrut să vorbească despre aceste speculaţii. În august 2022, într-un interviu la Digi 24, Mircea Geoană spune că: „Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”.