Mirela Vaida, dezvăluirea momentului! Ce salariu primește prezentatoarea tv pentru emisiunea „Acces Direct”

Mirela Vaida e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Toată țara îi urmărește emisiunile și o apreciază pentru profesionalismul său.

14 iun. 2022, 13:35
Mirela Vaida, dezvăluirea momentului! Ce salariu primește prezentatoarea tv pentru emisiunea „Acces Direct”

Având în vedere că lucrează de mulți ani în această industrie, mulți ar crede că prezentatoarea tv câștigă un salariu uriaș. Adevărul este că vedeta de la Antenă nu e mulțumită deloc de acest aspect al activității ei profesionale.

Mirela Vaida a vorbit, la un moment dat, despre salariul pe care îl primea la Antena 1 pentru emisiunea pe care o prezintă și care s-a mutat de curând la Antena Stars. Chiar dacă nu a spus concret care e suma, sursele ShowBlitz au dezvăluit că prezentatoarea ar primi 5.000 de euro la final de lună.

Salariul vedetei este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună de zile. Se pare că și-a negociat o anumită sumă pe care o primește după fiecare ediție. La finalul lunii, această sumă este înmulțită cu numărul de emisiuni prezentate.

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat”, a spus Mirela Vaida la un moment dat.

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, emisiunea Acces Direct poate fi urmărită doar pe Antena Stars.

Mirela Vaida, implicată într-un nou proiect. Va prezenta o emisiune online

Pe lângă activitatea ei de la Antenă, Mirela Vaida a anunțat recent că urmează să lanseze și un podcast online. Proiectul va fi filmat în propria locuință și speră că va fi o reușită.

„Vaida Podcast’ e numele podcastului Mirelei Vaida. „Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un „podcast’, de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele, unde discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale!

Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți și sunt convinsă că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!! Povești de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi și urcușuri în viață! Despre asta vom povesti”, a transmis în mediul online vedeta.

Citește și S-a aflat ce emisiune va prezenta Mirela Vaida, în paralel cu Acces Direct: „Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit”

Citește și Mirela Vaida, umilită după ce a cântat la o nuntă: „Așa ai ajuns? Nesătulă de bani”