Miron Cozma, DEZVĂLUIRI legate finanţarea echipei Pandurii: "AMANTELE ŞEFILOR au luat prime"

Publicat: Marţi, 15 Decembrie 2015 12:43 // Actualizat: Marţi, 15 Decembrie 2015 12:43 // Sursa: romaniatv.net

Fostul lider al minerilor Miron Cozma a vorbit despre "afacerile" de la Complexul Energetic Oltenia, care au reuşit ca, în câţiva ani, să ducă la pierderi imense. Despre finanţarea ilegală a echipei de fotbal locale, Cozma spune că lui Condescu i s-au dat bani ca să tacă.

Foto: ziarulring.ro

Ce credeţi despre faptul că societatea, care a înregistrat anul trecut pierderi imense, finanţează în continuare clubul Pandurii Târgu Jiu?, a fost ântrebarea ziarulring.ro.

Citeşte şi Reacţia unei femei atunci când îşi prinde soţul în maşină cu amanta VIDEO

"Este ilegal. Să îţi spun un lucru interesant despre clubul pe care eu l-am condus. Eu nu numai că nu am cerut bani, dar nici nu am impus Companiei Naţionale a Huilei (la acea vreme) să dea bani pentru fotbal, şi nici eu, de la sindicat, nu am dat bani deoarece bugetul era aprobat, anual, în congres şi răspundeam în faţa comisiei de cenzori pentru orice bănuţ cheltuit. Eu le-am explicat oamenilor că dacă vor fotbal, să cotizeze. După ce îşi luau salariul de la mină, persoana desemnată se ducea cu un tabel unde se trecea cotizaţia pentru clubul Pandurii. Când mi-au cerut părerea despre cât să dea fiecare, minerii şi-au dat seama că am făcut mişto de ei pentru că eu le-am cerut, pe vremea aceea, 20.000 de lei pe trimestru, adică aproape nimic. Lăsam la latitudinea lor să dea cât vor pentru că nu le puteam impune astfel de cotizaţii din banii lor munciţi. Eu sunt susţinător al clubului Pandurii pentru că e singura echipă minieră; dacă se decide prin hotărârea consiliului de administraţie, nu sunt împotrivă să primească o parte din bani, dar nu să dai atâţia".

Dar acum înregistrează pierderi...

O să-ţi spun o bombă acum, pentru că e groasă rău treaba acolo: când Societatea Naţională a Lignitului a intrat în Complexul Energetic Oltenia, avea un profit de 1,34 miliarde de euro. Unde-s banii? Aţi mai fost prin zonă, ce spun minerii? Eu m-am dus în cariere, sunt încă liderul minerilor din România. M-au chemat pentru că erau disperaţi, şi pe bună dreptate. M-am dus la locul lor de muncă şi am găsit, n-am să uit în viaţa mea, o femeie manipulant la bandă, îmbrăcată în salopetă, care a venit să-mi pupe mâna: "Domnu' preşedinte, de când nu mai sunteţi dumneavoastră, ăştia ne-au nenorocit. Uitaţi-vă pe fluturaşul de salariu câţi bani iau eu." Imaginaţi-vă că un om, că-i femeie, că-i bărbat, manipulant la bandă - stă afară şi iarna îngheaţă, iar vara dă cu apă pe el, deci stă în noroi până în gât -, ia 600 de lei pe lună.

Citeşte şi DOSARUL MINERIADEI. Bogdan Niculescu Duvăz, audiat la Parchet: "E adevărat, m-am opus venirii minerilor" VIDEO

Cu directorii aţi vorbit?

Am făcut mai multe vizite, apoi m-am văzut inclusiv cu Ciurel (directorul CEO până acum câteva zile, când a fost demis de comisia de supraveghere). Ciurel, ca să îi închidă gura lui Condescu (ex-preşedinte Pandurii, dar şi lider de sindicat), i-a dat 1.000 de miliarde de lei vechi pentru clubul Pandurii. Am făcut tam-tam mare acolo, am discutat şi cu şeful poliţiei, după care Condescu a fost reţinut pentru 24 de ore. Ei bine, cei de acolo l-au schimbat pe şeful poliţiei pentru că a încercat să facă anchetă. Să revenim: amantele lui Condescu şi Ciurel, angajate ale CEO, aveau prime de 86.000 de euro anual. (...) L-am chemat pe Ciurel şi la divizia minieră, pentru că etajul doi de la divizia minieră este închiriat unei alte gagici de-a lor, care închiriază jeepuri Complexului Energetic Oltenia. Aşa dispar banii!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amantă Complexul Energetic Oltenia Miron Cozma Pandurii Târgu Jiu piaţa energiei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H