Adriana Bahmuţeanu, dezvăluire sfâşietoare! A rupt tăcerea după 11 ani de suferinţă

Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) a vorbit în premieră despre cel mai traumatizant episod din viața sa și anume moartea unui copil la doar trei săptămâni de la naștere.

12 aug. 2020, 09:39
Adriana Bahmuţeanu, dezvăluire sfâşietoare! A rupt tăcerea după 11 ani de suferinţă

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit prin ce dramă a trecut acum 11 ani, când un medic a încurajat-o să rămână însărcinată, deși suferea de o boală cruntă, fibrom uterin, din cauza căreia o sarcină ieșea din discuție. Vedeta susține că a fost victima unui medic care urmărea să fie promovat de Silviu Prigoană, care la acea vreme avea o influență politică importantă.

„De fapt, mai mult decât atât, era un doctor care voia să fie pus șef peste o clinică sau un spital… Pentru că eu aveam o problemă de sănătate nu ar fi trebuit să rămân gravidă. Cu fibrom uterin nu e indicat să rămâi gravidă pentru că el crește odată cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef și pentru că fostul meu soț era mare smecher în politică la vremea aceea, s-a gândit că o să-l propulseze fostul meu soț să ajungă șef. Și mi-a spus că „Da, poți să rămâi gravidă. Poți să faci un copil, te ajut eu!”. Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a expulzat copilul. Un caz de malpraxis. În mod sigur face la fel și cu alți oameni”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Cu ce se ocupă acum Adriana Bahmuţeanu, după ce a plecat de la Antena 1

În iunie 2009, fiul Adrianei Bahmuțeanu şi al lui Silviu Prigoană a murit la doar trei săptămâni de la naştere. Băiețelul s-a născut prematur și a cântărit doar 900 grame. Adriana Bahmuțeanu a întâlnit un alt medic, care a îndrumat-o să meargă în străinătate pentru a-și opera fibromul, iar la scurt timp a rămas din nou însărcinată.

Adriana Bahmuțeanu are doi copii cu Silviu Prigoană, Maximus (10 ani) și Eduard (8 ani).