Ea este cea mai operată femeie din lume! La 62 de ani a ajuns să arate ca la liceu FOTO

Cindy Jackson ar 62 de ani, însă arată ca în perioada liceului. Femeia deține recordul absolut la capitolul intervenții estetice, iar de-a lungul timpului a apelat la peste 55 de astfel de operații, care mai de care mai complexe.

21 sept. 2020, 10:10
Ea este cea mai operată femeie din lume! La 62 de ani a ajuns să arate ca la liceu FOTO

Cindy Jackson a bifat 14 operații serioase și dificile, dar și numeroase injectări cu botox și colagen în mâini, pentru a minimaliza efectul venelor. Cu toate că a bifat recordul absolut la capitolul intervenții estetice, Cindy susține că nu și-a dorit niciodată așa ceva. Femeia a povestit, potrivit presei internaționale, că și-a dorit ca operațiile sale estetice să fie unele naturale, iar aspectul de după să fie admirat, nu criticat.

Brigitte Sfăt a investit 30.000 de euro în intervenţiile estetice. Motivul HALUCINANT pentru care a recurs la OPERAŢII

„Nu mi-am propus să setez un record mondial, niciodată n-a fost ambiția mea. Pur și simplu mi-am făcut foarte multe. Natura își bate joc de mine, așa că nu am nicio problemă să îmi bat și eu joc de ea. Pentru mine, cea mai bună intervenție e una care arată natural. N-aș vrea niciodată ca cineva să se oprească pe stradă, să se holbeze la mine și să spună „femeia asta și-a făcut multe operații. Vreau să arăt ca și cum nu mi-aș fi făcut nimic” a spus Cindy Jackson.

ŞOCANT! Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO