Corina Dănilă şi-a făcut prima intervenţie estetică, la 48 de ani: „După cum ştiţi, sunt fără… ‘îmbunătăţiri'”

Corina Dănilă nu este adepta operaţiilor estetice, însă nici nu a simţit nevoia să îşi facă vrei intervenţie la nivelul feţei. Iată că, la 48 de ani, vedeta s-a lăsat convinsă de o doamnă doctor, care îi este şi prietenă, să i se injecteze acid hialuronic.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 08:55
Corina Dănilă şi-a făcut prima intervenţie estetică, la 48 de ani: „După cum ştiţi, sunt fără… ‘îmbunătăţiri'”

Actriţa este extrem de entuziasmată şi mulţumită de rezultat, deoarece arată la fel de natural, aproape că nici nu se observă intervenţia făcută. A împărtăşit cu fanii imagini din timpul procedurii, dar şi cu rezultatul final.

Mă bucur că m-am lăsat convinsă (în sfârșit!!) de doamna doctor, un profesionist desăvârșit, o femeie caldă, amuzantă și reconfortantă (și, pe deasupra, o bună prietenă!!), pentru a-mi face o primă intervenție cu acid hialuronic! După cum știți, sunt fără …”îmbunătățiri”! Dar… vine o vreme pentru toate! Mulțumesc, draga mea! În story pun și filmuleț cu intervenția propriu-zisă”, a scris Corina Dănilă pe reţelele de socializare.

Mă bucur că m-am lăsat convinsă (în sfârșit!!) de @dr.ina.petrescu , un profesionist desăvârșit, o femeie caldă,…

Publicată de Corina Dănilă pe Vineri, 28 august 2020

Cum a reuşit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme

Stilul de viaţă agitat, cu mese dezordonate şi de slabă calitate, şi-a pus amprenta, în timp, asupra siluetei prezentatoarei tv. Fără să-şi dea seama, ajunsese la 77 kg.

Începuse să aibă mari probleme cu spatele. Acum, a renunţat total la pâine, paste, cartofi prăjiţi, dulciuri şi tot ce înseamnă carbohidraţi. Sunt câteva dintre regulile dietei cu care Corina Dănilă a slăbit 20 kg într-un an. De atunci, se menţine şi, la 48 de ani, are o siluetă de fotomodel.

Citeşte şi: Corina Danilă, mai sexy ca niciodată. Vedeta TVR s-a transformat total FOTO

Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Aşa am ajuns pe mâinile Ionelei Preda, care m-a ajutat mult pe partea de fizioterapie şi kinetoterapie.

Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar, îşi începe povestea Corina Dănilă, potrivit Click.ro.

Concret, a renunţat total la zahăr, la pâine, la prăjeli, covrigei, produse de patiserie, chiar şi la orez şi la cartofi. Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile.

Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00. De alt-el, fructele le pot mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe.

Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte, mai spune actriţa.