HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Care este KARMA zodiei tale şi cum îţi marchează existenţa

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Viaţa tuturor este ghidată de astre şi de legi karmice. Din fiecare grupă karmică fac parte câte patru zodii, împărţite în funcţie de trăsăturile principale ale semnelor astrale.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 11:54
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Care este KARMA zodiei tale şi cum îţi marchează existenţa

Astrologul Mihai Voropchievici a explicat care sunt cele trei mari karme în care sunt grupate zodiile

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Karma de agresivitate

Din această primă mare karmă fac parte zodiile Berbec (foc), Balanță (aer), Rac (apă) şi Capricorn (pământ). Corespunde oricărei forme de agresivitate, fie că vorbim despre violenţă, despre utilizarea defectuoasă a energiilor, a materialului, desre lipsă de respect, intoleranţă, duritate sau răceală.

Balanţele pot fi foarte agresive în faţa minciunii pentru că sunt justiţiare. Racul poate că este sfios în general, dar schimbă foaia când vine vorba despre familie. Berbecul este un dominator, un războinic, iar Capricornul nu va ezita să te ia în coarne dacă îi tulburi liniştea proverbială. Agresivitatea acestor zodii vine dintr-o oarecare încăpăţânare specifică lor.
Această karmă se poate rezolva prin stăpânirea sexualităţii, a magnetismului, a energiilor mentale, prin schimbarea tipurilor de manifestare şi transformare interioară şi a modalităţilor de rezolvare a conflictelor.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Karma de ataşament posesiv

Din această grupă karmică fac parte zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aceşti nativi sunt posesivi cu orice persoană dragă lor, dar şi cu obiectele şi valorile pe care le deţin.

Posesivitatea lor reprezintă dezechilibre emoţionale, dorinţele, pasiuni nestăpânite, încăpăţânare, orgoliu, egocentrism, probleme sentimentale şi legate de sexualitate, de putere şi de bani.
Încercările pe care le primesc aceste zodii pentru a se elibera de această karmă pot fi de la pierderi materiale, până la pierderea unor persoane dragi, văduvie, separare; nativii posesivi se pot confrunta cu boli incurabile din sfera ORL, din sfera renală şi chiar genitală.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Karma de ignoranţă

Din această sferă karmică fac parte trei zodii duale – Gemeni, Fecioară şi Peşti – alături de Săgetător. Aceşti nativi au tendinţa să îţi folosească necorespunzător cunoştinţele în scop egocentric, sunt predispuşi la minciună, abuz de încredere, comunicare deficitară, promisiuni încălcate.

Pentru a se elibera de această karmă şi a-şi învăţa lecţia, nativii din karma de ignoranţă vor avea de trecut încercări cu efecte neplăcute, precum eşecuri la examene, comunicare problematică, lipsa capacităţii de a se face înţeleşi, chiar şi când au idei geniale; pot atrage accidente, înșelătorii, trădări şi sunt predispuşi la boli nervoase, pulmonare, circulatorii şi digestive.

Citeşte şi: HOROSCOP SEPTEMBRIE 2020. Zodiile care vor avea de suferit în această lună