Mărturia victimelor bătute de protejatul lui Pistol. Cum îşi acoperea poliţistul apropiaţii VIDEO

Oamenii din Caracal încep să prindă curaj şi să povestească ororile care se petrec acolo. Un sătean a povestit pentru România TV că tatăl lui Dincă şi-a omorât soţia iar apoi s-a sinucis. Acelaşi om povesteşte că a fost bătut până a fost băgat în comă de un interlop care este protejat de poliţistul Pistol.

RomaniaTV.net
05 sept. 2019, 11:41
Mărturia victimelor bătute de protejatul lui Pistol. Cum îşi acoperea poliţistul apropiaţii VIDEO

Bărbatul intervievat de România TV spune că tatăl lui Gheorghe Dincă şi-a omorât soţia bazându-se pe vorbele surorii mai mari a criminalului de la Caracal. „Taică-său a omorât-o pe nevastă-sa, pe mama lor și pe urmă s-a spânzurat și el. O fi avut și el un sâmbure de nebuneală„, a povestit bărbatul, pentru România TV.

Apoi, el a povestit cum a fost bătut cu bestialitate de un consătean, poreclit Tămâie, la drumul mare, dar acesta nu a păţit absolut nimic, datorită intervenţiei poliţistului Pistol. „Mi-a dat cu parul în cap, am stat opt zile internat. N-a pățit nimic, avea spatele asigurat pe domnul Costi Pistol. A spus că pe el îl doare în dudă, i-a zis Pistol numai viol și crimă să nu facă. Tămâie ăsta lucra la fermă la Pistol„, a spus victima, la România TV.

Mai jos, materialul integral difuzat de România TV: