Nepoata lui Florin Salam, mesaj emoţionant după ce tatăl ei s-a stins din viaţă: „Tăticul meu, îţi promit că o să te fac mândru”

Familia lui Florin Salam este în doliu, după ce fratele manelistului, Nelu Stoian, s-a stins din viaţă. Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus, însă mai suferea şi de alte boli, fiind internat în spital mai bine de două luni, până s-a stins din viaţă.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 09:20
Nepoata lui Florin Salam, mesaj emoţionant după ce tatăl ei s-a stins din viaţă: „Tăticul meu, îţi promit că o să te fac mândru”

Nepoata manelistului, Bianca, a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, în care îşi ia rămas bun de la tatăl ei. ”Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .

Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum.

Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu.
Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! O să-mi fie dor de tine sufletul meu…”, a scris Bianca Stoian.

tăticul meu ,asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am…

Publicată de Bianca Stoian pe Duminică, 27 septembrie 2020