Momente de cumpănă pentru Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță. A fost operată de urgență. Ce a pățit cântăreața

Sorina Guță a trecut prin momente cumplite, recent. După ce anul acesta a avut probleme cu inima, iată că necazurile se țin lanț de ea. De curând a fost operată de urgență.

29 nov. 2022, 08:29
Momente de cumpănă pentru Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță. A fost operată de urgență. Ce a pățit cântăreața

Sorina Guță a trecut prin momente cumplite, recent. Cântăreața a trecut recent printr-o intervenție grea, după ce și-a rupt piciorul.

Sorina Guță, primele dclarații după operația la picior

Cântăreața a fost nevoită să stea două săptămâni cu piciorul în ghips.

”Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat. Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă”, a spus Sorina Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața se mai confruntă și cu alte probleme de sănătate. Medicii au decis să-i facă operație de schimbare a valvei principale de la inimă care îi pompează sângele și duce oxigenul în plămâni, însă aceasta a amânat operația pe care trebuia să o facă la o clinică din Turcia.

”Nu m-am mai dus, că nu am mai avut când să mă duc. Am fost atunci, mi-au dat tratament și trebuia să mă întorc înapoi, dar nu m-am mai dus. Au fost multe cheltuieli cu medicamentele, tot ce mi-a trebuit, n-am mai avut bani să mă mai întorc din nou la turci. Zice lumea că nu m-am mai dus că am luat bani, dar doar nu i-am luat să mă distrez. Pot să mă justific cu bilete, cu medicii de acolo, că am fost”, a mai spus Sorina Guță.

Citește și: Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano a dezvăluit abia acum: „Mi-a dat niște bani, dar eu i-am aruncat”

De asemenea, prima soție a lui Nicolae Guță a explicat și cum și-a rupt piciorul. Mai exact, aceasta a călcat greșit, iar de acolo a fost doar un pas până la intervenția de urgență.

”Când mi-am rupt piciorul am fost și răcită, că de aia n-am fost atentă nici cum am călcat. Eu n-am voie să răcesc la plămâni, eu sunt dependentă de oxigen, dar n-am mai folosit o perioadă oxigen, m-a atins Dumnezeu cu mila lui. Atunci când am răcit am început să iau iar oxigen, iar când am pus oxigenul la nas, când să mă dau jos de pe trepte jos am călcat greșit și mi-am rupt piciorul. A fost foarte grav, dar Dumnezeu nu e ca omul, Dumnezeu e Dumnezeu”, a mai zis Sorina Guță pentru Spynews.ro

Citește și: Culiță Sterp a făcut anunțul. Cântărețul a surprins pe toată lumea: „M-am angajat, gata!”