Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trec prin momente dramatice, după ce Petra, fiica lor, s-a îmbolnăvit. Vedeta avea programată o ședință foto de Crăciun, la care a renunţat după ce a decis să rămână acasă cu fiica sa.

25 nov. 2022, 20:13
Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor
Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Prezentatoarea emisiunii „După faptă și răsplată” de la Metropola TV şi-a anunţat fanii virtuali că a fost nevoită să își anuleze toate planurile pentru că fiica ei, Petra, este bolnavă. Mai precis, fetiţa a acuzat dureri de burtă!

Citeşte şi: Cristina Şişcanu dezvăluie cum a fost furată de femeia care o ajuta la curăţenie. Reacţia femeii când a fost confruntată: „A fugit din curte. Nu faci aşa ceva dacă eşti nevinovat” GALERIE FOTO

„Ieri s-a simțit rău, a vomitat de două ori și a durut-o burtica și toată ziua a mâncat covrigi. Știu că mulți copii se confruntă cu probleme digestive din cauza unor virusuri, ieri mă gândeam oare o fi despre așa ceva și cazul Petrei. Spre seară a mâncat pâine și cartofi și s-a înviorat înainte de culcare, ceea ce m-a bucurat foarte mult. A dormit toată noaptea foarte bine. Dimineața s-a trezit voioasă, îi turuie gurița, nu m-a lăsat nici să beau cafeaua. Mă bucur”, a dezvăluit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Citeşte şi: Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme: „Toată lumea mă întreabă cum am reuşit”

Vedeta avea programată o ședință foto de Crăciun, la care a renunţat după ce a decis să rămână acasă cu fiica sa.  „Trebuia astăzi să mergem la ședința foto de Crăciun, într-un cadru idilic, dar am zis să fim siguri că Petra este bine și să nu fie ceva din zona virusurilor, că trebuie să o țin acasă, să nu dea mai departe. Astăzi o țin sub observație și văd că are energie, foarte multă, trebuie să îi fac față”, a precizat Cristina Șișcanu.