Momente dificile pentru Simona Gherghe. „Mi-am lăsat copilul la spital, cu o branulă”

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa, a dezvăluit în cadrul emisiunii de miercuri, 11 mai, că s-a confruntat cu mai multe probleme în decursul zilei. Mai precis, unul dintre copiii vedetei a ajuns la spital.

11 mai 2023, 19:54
Momente dificile pentru Simona Gherghe. „Mi-am lăsat copilul la spital, cu o branulă”
Momente dificile pentru Simona Gherghe

Momente dificile pentru Simona Gherghe. Vedeta a mărturisit că, în ciuda faptului că a avut o zi extrem de agitată, a reușit să-și ducă activitățile la bun sfârșit.

„Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă, și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a făcut o reacție. Adică sunt niște situații de viață și, cu toate astea, sunt aici. L-am lăsat cu soțul meu, și soțul meu, fix astăzi, mai era cu o situație pe telefon cu mama lui, care a ajuns cu salvarea la spital”, a spus Simona Gherghe în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citeşte şi: Ce va face Simona Gherghe după ce fanii s-au ridicat împotriva ei și i-au cerut demisia. Decizia vedetei Antena 1 este surprinzătoare

Din acest motiv, prezentatoare emisiunii Mireasa le-a transmis concurenților că diversele nemulțumiri pe care le au nu se compară cu adevăratele probleme din viață.

„Vreau să înțelegeți că… nu vă supărați pe mine, dar pare așa, o tânguială de copii alintați. Pentru că, atunci când o să fiți real într-o situație din asta, de viață, trebuie să faci cumva, să împarți pe toată lumea. Să fii peste tot, pentru că eu m-am dus și acolo, și acolo și am venit și aici, și am stat și prin mesaje și m-am liniștit cu toată lumea. Da, și am avut și treabă de dimineață. N-ai cum. În viață sunt situații din care trebuie să ieși. Ești tu cu situațiile tale, cu problemele tale acolo. Slavă Domnului, toată lumea e bine acum, dar am avut o zi foarte grea”, a mai spus Simona Gherghe.

Citeşte şi: Scandal imens la Mireasa! Fanii emisiunii vor să protesteze în stradă. Acuzaţii dure la adresa emisiunii prezentate de Simona Gherghe