Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. „Am apelat foarte repede la specialiști. Mulţumesc lui Dumnezeu!”

Tzancă Uraganu a recunoscut că s-a luptat cu anxietatea în toată această perioadă de pandemie. Manelistul a decis să apeleze la ajutorul unui specialist deoarece se simțea din ce în ce mai slăbit şi nu mai reușea să doarmă și nici să mănânce.

24 iun. 2021, 21:55
Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. „Am apelat foarte repede la specialiști. Mulţumesc lui Dumnezeu!”
Tzancă Uraganu

Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. Pandemia a afectat întreaga lume atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere mental. Din cauza restricțiilor și de teama de a nu contracta virusul, majoritatea persoanelor s-au confruntat cu stări de depresie și anxietate.

Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu se simțea din ce în ce mai slăbit, nu mai reușea să doarmă și nici să mănânce. Așa că a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. Iar cu tratament adecvat și gândire pozitivă, a reușit să treacă peste starea deplorabilă în care se afla. „Nu îmi mai doream nimic. Nu-mi mai plăcea nimic, nu mă mai încălzea absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit complet din toate punctele de vedere. Am apelat foarte repede la specialiști. Eu, după două luni, când am văzut că nu mai dormeam deloc, eu care dorm foarte mult, 7-8 ore… Nu puteam să mănânc, eram supărat, agitat, slăbisem foarte mult. În timpul pandemiei, m-a luat o oboseală dintr-o dată și nu știam ce se întâmplă. Am intrat peste tot pe internet și am fost și la psihiatru și la psiholog. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. Nu mai aveam răbdare să stau la nunți, nu mă mai interesa de nimic! Nu există pastile pentru anxietate”, a declarat Tzancă Uraganu pentru Cancan.

Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Autorităţile nu-l mai iartă: ce pedeapsă riscă manelistul

Singurul mod de a scăpa de așa ceva este psihoterapia. Trebuie să mergi la terapie, la psihoterapeut. Așa cum te doare măseaua și mergi la stomatolog, așa este și în cazul anxietății. I-am zis că-i dau orice, doar să mă scape de asta. Am ținut cont de tot ce mi-a spus și în două luni deja mă simțeam mai bine„, a mai spus Tzancă Uraganu.

De altfel, pentru că nu mai avea concerte sau evenimente private, Tzancă Uraganu și-a vândut Rolls Royce-ul Wraith. Și-a pus bolidul de lux pe un site de anunțuri și a cerut peste 250.000 euro. Ulterior, manelistul a investit în alți doi bolizi de lux, marca Mercedes GLE. După tranzacțiile făcute, el a mai rămas în buzunare și cu 60.000 de euro.

Artistul a recunoscut în cadrul podcast-ului organizat de către Damian Drăghici că a consumat substanțe interzise. Cântărețul de manele susține că nu a mai pus mâna pe niciun drog și că a jurat în fața lui Dumnezeu că nu va mai face niciodată acest lucru.

De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara.

Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat și sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, a mărturisit Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici.