EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Monica Anisie: Anul acesta va exista o a doua etapă, pe 29 iunie, pentru elevii cu probleme de sănătate

EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că, anul acesta, în mod special, din cauza epidemiei de coronavirus, va exista o a doua etapă, pe 29 iunie, pentru elevii cu probleme de sănătate, aflaţi în carantină sau care au temperatură la triajul epidemiologic realizat la intrarea în centrul de examen.

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 11:09
EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Monica Anisie: Anul acesta va exista o a doua etapă, pe 29 iunie, pentru elevii cu probleme de sănătate

EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a declarat într-o conferinţă de presă că anul acesta se vor organiza două etape, care vor cuprinde şi elevii aflaţi acum în izolare sau carantină şi pe cei cu probleme de sănătate. 

Citeşte şi: Ministerul Educaţiei: Elevii se vor prezenta mâine la ora 7:00, nu mai devreme!

EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. „Specificul acestei sesiuni este că se organizează în două etape. Prima etapă începe mâine, iar cea de-a doua, organizată doar pentru elevii bolnavi, cei aflaţi în carantină sau cei care au temperatură la triajul epidemiologic, vor participa la examen, pe 29 iunie.

Scopul organizării celei de-a doua etape este pentru a da şanse egale tuturor elevilor. Se va realiza înainte de repartizarea computerizată”, a declarat Monica Anisie duminică.