Moş Crăciun nu a uitat de Regele fiţelor. Ce cadou fabulos a găsit sub brad Andrei Versace FOTO

Andrei Versace, unul dintre cei mai renumiți băieți de bani gata din showbiz-ul dâmbovițean, nu se dezice de aroganțe nici în perioada sărbătorilor de iarnă. Vedeti mai jos ce cadou fabulos a găsit sub bradul de Crăciun controversatul personaj.

27 dec. 2017, 08:16

Chiar dacă nu a fost deloc cuminte în acest an-petrecerile grandioase pe care le-a organizat stau mărturie – Andrei Versace nu a fost uitat de Moș Crăciun, scrie spynews.ro. Răsfățatul numărul 1 al Capitalei a găsit un cadou de-a dreptul grandios sub brad. Mai exact, tânărul a primit în dar un teanc de bani, o mică avere la care mulți dintre români nici nu îndrăznesc să viseze.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, MESAJ-ŞOC în a doua zi de Crăciun. „Am crezut că mor!”

„Cel puțin în ultima vreme, am fost băiat cuminte și nu am mai făcut prostii. Așa că Moșul cel gras și îmbrăcat în roșu a fost destul de darnic anul acesta. Sunt foarte bucuros de cadoul pe care l-am primit, unul corect și corespunzător, pe barosăneală”, a destăinuit Andrei Versace.

Andrei Versace a devenit celebru datorită postărilor sale de pe reţelele de socializare în care îşi etalează cele mai scumpe achiziţii şi se laudă cu cele mai noi cuceriri. Versace nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă, fiind motivat şi de faptul că are foarte mulţi admiratori pe site-urile de socializare. Mai mult, expresii ca „pe barosăneală”, „corespunzătoare” şi „corectă” au devenit deja virale pe internet.