Motivul cutremurător pentru care tânăra din Craiova s-a aruncat de la etajul 9. „Nu te voi uita niciodată suflet nevinovat” FOTO

O tânără de 31 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 9 al unui bloc din Craiova. Florentina Cristina Stoian era originară din Constanța, dar de ceva timp locuia alături de concubinul ei, în Craiova, au stabilit anchetatorii.

09 mart. 2018, 14:15

Din primele informații oferite de anchetatori, femeia a profitat de un moment în care a rămas singură în încăpere și s-a aruncat pe geam, scrie reporterntv.ro. Mama ei a spus că ea a făcut asta fiind sfâșiată de dorul de copiii ei.

Citeşte şi O femeie a fost grav rănită după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din Craiova

Florina a fost căsătorită și avea două fete, iar fostul soț i-a interzis total să le vadă. „Dumnezeu să te odiheasca în pace, nora mea frumoasă. Nu te voi uită niciodată suflet nevinovat. Ai lăsat două suflete pe lumea fără mama, iubita mea nora. Să ai odihnă veșnică”, este un mesaj sfâșietor postat pe pagină tinerei.

„Ce fată tânăra…păcat”, este mesajul scris de altcineva.

Fetele Florentinei Cristina Stoian erau crescute de către tatăl lor, iar ei i se interzisese să le mai vadă de câteva luni, iar dorul de ele o sfâșia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, un echipaj SMURD s-a deplasat marţi dimineaţă, la un bloc de pe strada Fraţii Bobescu din municipiul Craiova, după ce o femeie căzuse de la etajul nouă.

Citeşte şi Hoţ din buzunare, prins după ce o femeie l-a fotografiat a pus imaginile pe Facebook

Cadrele medicale au început resuscitarea victimei, reuşind în cele din urmă să o intubeze şi să o transporte la Spitalul Judeţean Craiova. Femeia suferise în urma căderii o traumă craniană şi se afla în comă de gradul III-IV.

Femeia a murit, între timp anchetatorii stabilind motivul pentru care a recurs la gestul extrem.