Motivul intim pentru care Smiley a părăsit-o pe Laura Cosoi. Bunica ei a dezvăluit marele secret!

Smiley (39 de ani) şi Laura Cosoi (41 de ani) au avut o relaţie solidă,care părea că îi va duce în faţa altarului, însă cei doi s-au despărţit neaşteptat. Deatunci au trecut mai bine de 10 ani, Laura Cosoi fiind căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticăpean, căruia i-a dăruit trei fete, iar Smiley urmează să facă marele pas alături de Gina Pistol (42 de ani), cu care are, de asemenea, o fetiţă.

26 mai 2023, 16:39
Motivul intim pentru care Smiley a părăsit-o pe Laura Cosoi. Bunica ei a dezvăluit marele secret!
Motivul intim pentru care Smiley a părăsit-o pe Laura Cosoi. Bunica ei a dezvăluit marele secret!

Motivul intim pentru care Smiley a părăsit-o pe Laura Cosoi. Despărțirea celor doi a şocat pe toată lumea, iar motivul real a fost mult mai târziu dezvăluit de una dintre bunicile Laurei Cosoi. Potrivit acesteia, nepoata sa a fost puțin deranjată atunci când artistul a recunoscut că nu este pregătit să se căsătorească, deoarece era concentrat foarte mult pe carieră. După despărţirea din 2012, Smiley ar fi vrut ulterior să se împace cu Laura, dar aceasta a ales să înceapă o relație cu actualul soț.

Citeşte şi: Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu, conform Click!.

Citeşte şi: FOTO: Laura Cosoi a recunoscut problemele din relația cu soțul ei. Ce se întâmplă, de fapt, în familia fostei iubite a lui Smiley

„Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: „Rămânem prieteni, atât, gata!”. A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: „După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: „Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!”. Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a mai declarat bunica Laurei Cosoi.