Motivul pentru care o femeie politician nu a fost lăsată să intre în supermarket. Agentul de pază i-a propus să „poarte un top diferit”

O femeie din Irlanda, care lucrează în politică, a trăi un moment jenant şi total absurd atunci când un agent de pază Lidl nu i-a permis să intre în supermarket pentru că purta haine "nepotrivite".

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 10:22
Motivul pentru care o femeie politician nu a fost lăsată să intre în supermarket. Agentul de pază i-a propus să „poarte un top diferit”

Lynn Ruane era îmbrăcată într-un costum de baie şi un şal atunci când a fost oprită de agentul de pază al suprmarketului Lidl şi rugată de acesta să se întorcă cu „un top diferit” dacă va vrea să intre în magazinul din Dublin. 

În condiţiile în care temperaturile au crescut până la 27C în Marea Britanie și Irlanda, fiind cea mai călduroasă primăvară înregistrată vreodată pentru Marea Britanie, Dna Ruane, care este senatoare independentă în Seanad Éireann, și-a împărtășit frustrarea pe Twitter, scriind că: „@lidl_ireland vrea să port un top diferit pentru a face cumpărături acolo”.  

Citeşte şi: Aglomeraţie în pieţele şi supermarketurile din Bucureşti în ultimul weekend înaintea Paştelui Ortodox VIDEO

Senatoarea a povestit, de asemenea, că s-a dus direct acasă şi s-a uitat în oglindă pentru e verifica ce era în neregulă la ţinuta ei. 

„M-am dus acasă. M-am uitat în oglindă. M-am certat că poate s-a văzut prea mult din coapsa mea superioară prin şalul meu (deși nu mi-a comentat jumătatea de jos)”, a adăugat aceasta. 

Lidl Irlanda a răspuns rapid la postare, Ruanne adăugând ulterior: „@lidl_ireland au discutat cu mine foarte prompt, şi-au cerut scuze pentru incident și mă bucur că vor comunica politica magazinului cu personalul de la securitate”. 

Citeşte şi: Managerul Spitalului Judeţean Timişoara cere pază cu jandarmi, după ce un pacient a plecat fără avizul medicilor

„Am fost informaţi de o situație dintr-un magazin cu privire la un comentariu necorespunzător primit de o clientă cu privire la îmbrăcămintea ei. Acest comentariu a fost făcut de un membru al companiei de securitate terță parte a Lidl și nu de un angajat Lidl.

În efortul de a gestiona distanțarea socială, există un nivel crescut de securitate în magazine și mulți dintre acești paznici nu sunt prea familiarizați cu politicile magazinelor. Am luat legătură cu clientul pentru a ne cere scuze în mod direct și am contactat compania pentru a ne asigura că tot personalul terț contractat cu Lidl va fi reinformat în legătură cu politicile”, a transmis purtătorul de cuvânt al companiei Lidl.