MUNICIPIUL BRAD A FOST INUNDAT, dar muncitorii au ieşit la asfaltat FOTO

Nici măcar Codul portocaliu de inundații nu i-a putut opri pe angajații unei firme de construcții, care s-au mobilizat, marți dimineață, pentru a turna asfalt pe o stradă din municipiul Brad. Imaginile surprinse de Vasile Alba și publicate pe pagina sa de Facebook arată cum muncitorii lucrează de zor la turnarea asfaltului pe strada din Brad, inundată parțial. Oamenii au lucrat chiar și pe ploaia torențială, arată imaginile. 

RomaniaTV.net
15 iun. 2016, 10:54

„Este vorba de o societate din Hațeg care execută lucrările prin proiectul Apa prod. Activitatea lor nu are legătură cu primăria. Eu condamn categoric aceste lucrări. Am intervenit pentru a se opri această lucrare, care nu face altceva decât să risipească bani. Nu există niciun motiv pertinent pentru a se executa asemenea lucrări de proastă calitate. Acest gen de lucrări distrug mare parte din infrastructura orașului, iar în urmă cu două săptămâni, firma a fost amendată cu 10.000 de lei, pentru modul defectuous în care au lucrat. Noi suntem pe Cod portocaliu de intervenție”, a declarat primarul Florin Cazacu, potrivit zhd.ro.

Citeşte şi PLOI ABUNDENTE în Tulcea. Mai multe străzi au fost inundate, iar maşinile au fost luate de apă VIDEO

În zona Bradului, mai multe localități au fost afectate de inundații, iar zeci de pompieri, jandarmi și militari au fost implicați în acțiunile de ridicare a digurilor de protecție, în fața apelor Crișului Alb.