Cântăreaţă găsită moartă într-un butoi din portbagajul unei mașini abandonate

O rapperiță din Guatemala, care dispăruse de trei zile, a fost găsită moartă într-un butoi care se afla în interiorul portbagajului unei mașini abandonate.

09 dec. 2022, 08:47

Poliția Civilă Națională a găsit trupul lui Nesly Consuegra, în vârstă de 27 de ani, luni dimineață, cu semne de violență extremă.

Rapperița, cunoscută drept Neshie, a fost văzută ultima dată în viață vinerea trecută, când a plecat de la biroul ei, scrie dailymail.co.uk.

Rod Stewart este în doliu. Fratele artistului s-a stins din viață: „În două luni, mi-am pierdut doi dintre cei mai buni prieteni”

Localnicii au anunțat poliția că o mașină de culoare gri, fără plăcuțe de înmatriculare, a fost lăsată de un grup de indivizi duminică în apropiere de un service auto.

În timp ce verificau mașina, polițiștii au găsit trupul artistei Nesly Consuegra legat cu sfori. Medicii legiști au declarat că moartea a fost cauzată de o lovitură la cap.

Momentan nicio persoană nu a fost arestată.

Doliu în zi de mare sărbătoare. Părintele a murit în curtea bisericii la doar 56 de ani, a fost găsit de enoriaşi fără suflare