Caz şocant: Nevasta voia să îşi asasineze soţul, dar asasinul s-a răzgândit. CE a urmat

Dosarul Vădineanu încă se află pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii strângând probe cu privire la crima comandată de Liliana Vădineanu, ce-l viza pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, după cum au menţionat anchetatorii. Însă, până la trimiterea dosarului către instanţe, războiul continuă între cei doi.

RomaniaTV.net
11 mart. 2014, 13:22
Caz şocant: Nevasta voia să îşi asasineze soţul, dar asasinul s-a răzgândit. CE a urmat

Un scenariu al groazei a luat contur pe străzile din Constanţa, răspândindu-se şi în ţară, în prim plan aflându-se fostul cuplu Vădineanu, Liliana şi Daniel Tiberiu, relaţie ce nu s-a încheiat tocmai bine, scrie replicaonline.ro. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, din Constanţa, tocmind în acest sens mai multe persoane.

Citeşte şi Mărturia bărbatului plătit să comită asasinatul de la Constanţa: Crimă pentru 22.000 de euro VIDEO

Însă, potrivit declaraţiilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiţi au hotărât să contacteze victima şi să-i spună ce i se pregăteşte, moment în care a început calvarul. După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu au fost reţinuţi, fiind prezentaţi cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaţi în libertate.

Apoi, Liliana Vădineanu, care a negat toate acuzaţiile, a depus plângeri împotriva fostului soţ şi a celor două persoane din Năvodari, acuzându-i de tentativă de înşelăciune, ameninţare şi şantaj. Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au divorţat la finele lui 2012, după o relaţie de 7 ani de zile, cei doi având o fetiţă de 6 ani, care a rămas în custodia tatălui.

Citeşte şi Autorul DUBLULUI ASASINAT din Siret, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ

Însă, scandalizat de cele întâmplate, Daniel Tiberiu Vădineanu a menţionat că se teme pentru viaţa lui întrucât câţiva potenţiali criminali umblă liberi pe străzile din Constanţa. „Trebuia să mă omoare pentru a fi arestaţi?, se întreabă el.

La finele anului 2013, Liliana Vădineanu a apărut într-un dosar, pe rolul Tribunalului Constanţa, ca reclamant, obiectul fiind: excludere asociat, pe când materia era legată de litigii cu profesioniştii. Ca şi pârâţi, bineînţeles, apar Daniel Tiberiu Vădineanu şi mărul discordiei dintre cei doi, respectiv firma de transport Kirvad General. Femeia a cerut instituirea sechestrului, cerere ce i-a fost respinsă de magistraţi de două ori la rând. În plus, la începutul lunii februarie, Liliana a cerut să fie scutită de la plata taxei judiciare de timbru aferente capătului 5 al cererii de chemare în judecată, magistraţii nefiind de acord cu ea nici de această dată. Respinge – ca nefondată – cererea reclamantei Vădineanu Liliana privind scutirea de la plata taxei judiciare de timbru aferente capătului 5 al cererii de chemare în judecată . Dispune citarea reclamantei – la domiciliul procesual ales – cu menţiunea de a achita taxa judiciară de timbru în valoare de 21.886,2 lei şi de a depune exemplarul original al chitanţei de plată a taxei de 80 lei , aferentă celorlalte capete de cerere , în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei încheieri, potrivit portalului Tribunalului Constanţa. Următorul termen este stabilit pentru data de 23 aprilie.