Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată”

România a mai pierdut un mare artist. Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viaţă sâmbătă la secţia de ATI a Spitalului Reşiţa.

07 nov. 2021, 09:38
Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată”

Şi Niculina Stoican s-a arătat foarte afectată de trecerea în nefiinţă a colegului ei de scenă, Petrică Mîţu Stoian. Cei doi artişti au fost la numeroase evenimente împreună şi îi lega o prietenie strânsă.

“Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. El avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată și care, se pare, că i-a făcut această complicație.

Era bine (n.r. a filmat pentru mai multe emisiuni săptămâna trecută), dar, din păcate, cu inima a fost o problemă. Eu am petrecut clipe frumoase lângă el și ne-am bucurat de atâta succes împreună, suntem din același loc, am cântat la fel… Deci, ce să vă spun?! Nu știu ce să spun, pentru mine el este el și așa rămâne întotdeauna. Îmi pare rău că nu mai este! Nu contează ce este pentru mine!”, a declarat Niculina Stoican pentru FANATIK.

Citeşte şi Ultima întâlnire cu Petrică Mîţu Stoian. Steliana Sima, devastată: „Începuse să sângereze.. ne mulțumea că suntem prietenii lui”

Şi Steliana Sima a vorbit despre marele artist şi despre ultima lor întâlnire de acum doar câteva zile.  Cei doi artişti au participat împreună la filmare, unde s-a întâmplat un lucru straniu.

”Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi. Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…

Nu m-am speriat când i-am dat sânge, dar când am auzit de coagulante luate în exces, am făcut legătura. Nu avea în ce să se înțepe, nu am ace sau bolduri. A zis uite ce mi-ai făcut și am continuat să râdem. Am făcut glume și cu Enceanu. Sunt devastată.

Se electrocutase de mine și am făcut legătura acum cu anticoagulantele. Începuse să sângereze și m-a întrebat dacă am un ac sau bold la costum. I-am zis că nu. S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare. Am fost la o emisiune săptămâna trecută, ne mulțumea că suntem prietenii lui. Cum să te desparți de el joi și acum să afli că nu mai este?”, a mărturisit Steliana Sima la România TV.

Citeşte şi Cea mai mare dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian. Ce n-a mai apucat artistul să facă