Nikita a ieșit din comă! Cum se simte după ce a suferit un infarct pe stradă: „Dumnezeu există!”

Nikita de România, pe numele său real Mihaela Ispas, a ajuns acum câteva zile de urgență la spital, în comă, după ce ar fi suferit un infarct în timp ce mergea pe stradă.

07 aug. 2022, 11:43
Nikita a ieșit din comă! Cum se simte după ce a suferit un infarct pe stradă: „Dumnezeu există!”
Nikita a ieșit din comă. A suferit un infarct pe stradă!

Nikita a ieșit din comă! Fetele fostei vedete de la show-urile de noapte au dat detalii pe contul de Facebook al mamei lor, iar toți cei care au cunoscut-o pe Mihaela Ispas s-au rugat ca să-și revină cât mai repede. „Mama e în comă de duminică. Eu, Cristina și Vanessa vă rog să vă rugaţi să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, a fost apelul disperat postat pe 3 august de fetele Nikitei.

Informații grave despre Nikita, „bătăușa Bucureștiului”, care făcea show la Capatos: „E în comă!” (VIDEO)

Mihaela Ispas se simte mai bine acum şi ar urma să fie externată luni, de la spitalul din Malaga, oraş în care aceasta locuiește de peste 15 ani, scrie Fanatik. „Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc!”, au anunţat fiicele Mihaelei Ispas.

O mai ţineţi minte pe Nikita? S-a schimbat complet după ce a plecat în Spania. Are un job la care nu ar fi visat niciodată: „Ce-mi pot dori mai mult!?”

Nikita intenționează să revină în România, în luna septembrie, în vizită. Aceasta a devenit cunoscută în România în urmă cu 20 de ani, postul care a făcut-o celebră fiind chiar Pro TV. În urmă cu 15 ani, a ales să plece în Spania și să înceapă o viață nouă.