Noi detalii ies despre divorţul Anamariei Prodan. Ce avea plănuit să facă cu Reghe

Noi detalii ies despre divorţul Anamariei Prodan. Impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, se află în plin proces de divorţ, după ce antrenorul Universităţii Craiova a plecat de acasă, pentru a se muta cu amanta lui, Corina Caciuc.

28 ian. 2022, 20:28
Noi detalii ies despre divorţul Anamariei Prodan. Ce avea plănuit să facă cu Reghe
Noi detalii ies despre divorţul Anamariei Prodan

Noi detalii ies despre divorţul Anamariei Prodan. Pe 1 iunie 2021, în familia lor era mare sărbătoare. La acea dată a avut loc nunta de „cristal’. Atunci, cei doi își reînnoiseră jurămintele. Între ei părea că totul merge bine, mai ales că acceptaseră angajamentul de a fi nași, după doar o lună, pentru un cuplu de apropiați.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. „A plecat cu cele mai valoroase ceasuri și le-a vândut!”

Noi detalii ies despre divorţul Anamariei Prodan

Pe 3 iulie 2021, la aproximativ o lună de când și-au reînnoit jurămintele, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să fie nașii unui cuplu de apropiați. Era vorba despre nunta Karam, translatorul lui Reghe, la Al Wahda, echipa pe care Laurențiu Reghecampf a antrenat-o acum câțiva ani.

El și partenera lui româncă, Oana, trebuiau să-i aibă pe cei doi ca părinți spirituali, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. La eveniment urmau să participe peste 400 de invitați, anunțându-se o petrece fastuoasă. Însă, între timp, sexy-impresara și antrenorul ar fi renunțat la acest angajament, după ce s-ar fi despărțit., scrie Spynews.ro.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe

Impresara ştie de ce antrenorul a renunţat la celelalte amante şi nu s-a ferit să-i aducă acuzaţii extrem de grave. Mai mult, l-a şi ironizat pe actualul tehnician de la Craiova.

Pe el l-au îngropat toate astea. Cum să stai la aproape 50 de ani, să fii maimuţoi. Ce e cu tine, eşti drogat? Eşti dement? Ani de zile eu făceam banii, el avea salariu de 20 de milioane de lei vechi.

De frică, a renunţat la celelalte amante că ştia că nu are suficienţi bani să trăiască cum trăia cu mine. Asta i se întâmplă şi acum. Ştiam că îl teroriza amanta. Mai avea scăpări, dar se târa ca râma, se rostogolea”, a spus Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.


loading...
Partenerii noștri