Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai. Anamaria Prodan le-a făcut publice

Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai. Atât impresara, cât şi copiii ei, au primit mai multe fotografii cu soţul ei şi Corina Caciuc, realizate în noiembrie anul trecut. Astfel, se confirmă faptul că cei doi se iubesc de mai multă vreme.

24 dec. 2021, 14:18
Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai. Anamaria Prodan le-a făcut publice
Noi imagini cu Reghe şi amanta

Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai. Fotografiile pe care le-a primit Anamaria Prodan chiar în perioada sărbătorilor sunt făcute în luna noiembrie a anului 2020.

Citeşte şi: Anamaria Prodan pune o singură condiţie ca să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf. „Apoi să dispară o mie de vieți!”

Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai

Impresara a rămas de-a dreptul șocată atunci când a primit imaginile cu pricina și a cerut, fără să stea pe gânduri, mai multe informații.

Persoana care a trimis imaginile i-a povestit Anamariei Prodan că, la un moment dat, Reghe și-a dat seama că și ei sunt români și s-a speriat puțin, motiv pentru care și-a schimbat locul și i-a spus amantei sale, Corina Caciuc, să stea mai departe de el.

Femeia care îl va face tată a treia oară pe antrenorul Universităţii Craiova nu era deloc încântată de faptul că a fost trimisă mai departe, potrivit Spynews.ro.

Ce spune Anamaria Prodan?

Sunt mută, sunt fără cuvinte. Acum înțeleg și de ce a fost dat afară din golf, acum înțeleg absolut ce s-a întâmplat, eu credeam că plângea că este dat afară de la Al Wahda FC, de la Al Wasl FC, pleca la șeici, în ghilimele, să discute la fermele din Dubai cu șeicii că are propuneri.

El n-avea nicio propunere, decât de la amante să le plimbe și să cheltuie banii familiei pe la Nikki Beach și pe la celelalte restaurante din Dubai, pe banii de pe cartea mea de credit. Cam cu asta se ocupa domnul Reghecampf în ultimii ani.

Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa menţionată mai sus.

Corina Caciuc, primele declarații în scandalul cu Anamaria Prodan

Corina Caciuc a răspuns pentru prima dată afirmațiilor făcute de Anamaria Prodan, care a acuzat-o pe amanta lui Reghecampf că i-ar fi dezbinat familia.

Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik.

Corina Caciuc a subliniat că nu are de gând să accepte niciun atac la persoană și că a vorbit deja cu avocații ei.

Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, a afirmat Corina Caciuc.


loading...
Partenerii noștri