NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI. ZODII pentru 19-26 septembrie 2018. Un RĂSPUNS pentru tine!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 19-26  septembrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

18 sept. 2018, 19:50
NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI. ZODII pentru 19-26 septembrie 2018. Un RĂSPUNS pentru tine!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Iarta-te: Nu ai facut nimic gresit

Ingerii observa in campul tau o vinovatie care iti influenteaza fericirea pe care o cauti. Te invinovatesti pentru ceva din trecut, dar e timpul sa lasi totul in seama lui Dumnezeu si a ingerilor tai, mai ales ca autoinvinovatirea este neproductiva si nesanatoasa. De fapt, chiar nu ai facut nimic gresit. Ai facut tot ce ai putut mai bine in acel moment.

Semnificatii specifice posibile: gandeste si vorbeste despre tine cu iubire; inceteaza sa mai rumegi trecutul; trimite binecuvantari celor fata de care esti manios, ca o cale de a te vindeca si pe tine si situatia; sa stii ca nu poti controla nici alti oameni, nici toate circumstantele care apar pe calea vietii.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Un rezultat favorabil

O situatie care te preocupa s-a rezolvat deja cu cinste si dreptate, iar tu si alte persoane implicate veti fi multumiti de rezultat. Inteligenta din ceruri a conceput un plan care depaseste imaginatia umana. S-ar putea sa nu vezi solutia in acest moment dar ai incredere ca a fost deja gasita. Esti calauzit sa lasi grijile si mania in seama ingerilor, fiindca nu trebuie sa te impovarezi. Cu cat vei lasa mai multe lucruri in seama lui Dumnezeu, cu atat se va manifesta mai repede rezultatul favorabil.

Semnificatii specifice posibile: O problema juridica va fi solutionata in favoarea ta; Noua relatie va fi de lunga durata; Veti obtine slujba dorita; Banii vor veni; Va avea loc o vindecare.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Crede si ai incredere

Pentru a rezolva aceasta situatie, trebuie sa crezi ca totul este vindecat si intregit chiar acum. Pe masura ce credinta devine mai puternica, se va deschide usa solutiilor divine. Increderea va permite mintii si trupului sa se relaxeze, marindu-ti energia si forta creatoare – doua calitati care se vor dovedi deosebit de utile pentru tine.

Semnificatii specifice posibile: Situatia care te preocupa va avea un rezultat fericit; Gandirea potrivita iti va aduce mai repede rezultatul dorit; Lasa grijile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor; Ai incredere in tine insuti dar si in persoana la care e gandesti acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.