NOROC CHIOR. Poliţia a tras 13 gloanţe după hoţul care a spart casa lui Hagi. A fost atins de 2 gloanţe, dar nu are nici o zgârietură

Hoțul care i-a spart casa lui Gică Hagi a fost împușcat de polițiști de mai multe ori. Ce s-a întâmplat după aceea, a fost o adevărată minune, care, lipsită de explicație, a fost pusă pe seama lui Dumnezeu.

11 iun. 2018, 10:22
NOROC CHIOR. Poliţia a tras 13 gloanţe după hoţul care a spart casa lui Hagi. A fost atins de 2 gloanţe, dar nu are nici o zgârietură

Prins la jumătatea lunii martie, după ce a terorizat proprietarii de vile din Ilfov, unde a dat o mulțime de spargeri, printre victimele sale numărându-se inclusiv Gheorghe Hagi și ambasadorul Pakistanului la București, autorul se poate considera acum cel mai norocos om din lume, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Scene incredibile, un hoţ înarmat atacă mamele cu copii. Cum a fost doborât tâlharul VIDEO

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, care este practicant de parkour, un sport care presupune salturi extrem de periculoase de pe o clădire pe alta și un echilibru de invidiat, a fost extrem de greu de imobilizat. Cu polițiștii pe urme, acesta începuse să sară gardurile ca o „căprioară”, motiv pentru care luptătorii trupelor speciale au scos pistoalele și au început să tragă. Ca urmare, pe urmele bărbatului au fost trase nu mai puțin de 13 focuri de armă, dintre care numai primele au fost de avertisment.

După ce bărbatul s-a trântit la pământ, anchetatorii au făcut o descoperire incredibilă. Suspectul fusese împușcat de două ori, dar cu toate acestea nu avea nicio zgârietură! Un glonț îl lovise în spate, în dreptul coloanei vertebrale, însă se lovise de patul unui pistol cu gaze pe care îl ținea într-un rucsac, în timp ce al doilea îi trecuse prin căptușeala pantalonilor, fără să-i provoace nici măcar o zgârietură.