Noul obicei în rândul tinerelor din 2019 i-a adus la disperare pe bărbaţi. Trendul neaşteptat în materie de dragoste

Publicat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 12:27 // Actualizat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 12:29 // Sursa: romaniatv.net

Studiile arată că 45% dintre tinerele din Japonia cu vârste între 16 și 24 de ani nu sunt interesate sau disprețuiesc chiar contactele sexuale.

Foto: rtv.net

Un fenomen îngrijorător se produce în Japonia, scriu jurnaliștii de la TheGuardian.com. Tinerii, atât femei cât și bărbați, sunt tot mai puțin interesați de relații convenționale, iar unii dintre ei nici măcar nu mai sunt interesați de sex.

Citeşte şi Studiu: De ce îşi pierd femeile interesul pentru sex

Pentru guvernul nipon, acest "sindrom al burlăciei" reprezintă o adevărată catastrofă națională. Japonia are deja una dintre cele mai mici rate a natalității din lume.

Statisticile sunt foarte îngrijorătoare pentru o țară cu populație în scădere. Un studiu din 2011 a arătat că 61% dintre bărbații necăsătoriți și 49% dintre femeile cu vârste între 18 și 34 de ani nu se aflau în niciun fel de relații mormantice, un procent în creștere cu 10% față de anul 2006.

Un alt studiu a arătat că o treime dintre tinerii cu vârste sub 30 de ani n-au avut niciodată relații amoroase. Mai mult, o cercetare realizată în 2013 a arătat că 45% dintre femeile cu vârste între 16 și 24 de ani nu sunt interesate și chiar disprețuiesc relațiile sexuale. Peste un sfert dintre bărbați simt același lucru.

Tinerii niponi își pierd tot mai mult interesul pentru instituția căsniciei. Bărbații japonezi nu mai sunt atât de preocupați de carieră ca altădată și nici nu mai câștigă la fel de bine, din cauza crizei economice, iar femeile au devenit mai independente și ambițioase, în condițiile în care le este aproape imposibil să aibă și o carieră, și o familie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
burlaci japonia Japonia lipsă sex sex sex japonia sfaturi sex
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7223
RON
24 Jun
noapte 20 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H