NU ÎNCERCAŢI asta ACASĂ! O femeie a făcut IAURT folosind PROPRIUL VAGIN şi apoi l-a MÂNCAT FOTO

Publicat: Joi, 12 Februarie 2015 17:09 // Actualizat: Joi, 12 Februarie 2015 17:45 // Sursa: romaniatv.net

O cercetătoare din America a reuşit să creeze un desert şocant şi pentru multe persoane, extrem de scârbos. Astfel, ea a folosit bacterii din propriul său vagin pentru a face iaurt, pe care l-a mâncat ulterior cu gem de fructe de pădure, declarând că nu avea un gust rău.

Cecilia Westbrook, o doctorandă a Universităţii din Wisconsin, a încercat un experiment inedit după ce a văzut o reţetă de iaurt într-o carte de bucate.  Astfel, după ce a găsit iaurt în care se afla spermă, ea a fost deranjată de faptul că nu a găsit şi echivaletul feminin al acestei reţete, aşa că s-a decis să îl facă singură, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cum poate consumul de iaurt să-ţi salveze viaţa şi de ce boli te fereşte

"Într-un fel, este foarte evident că poți face iaurt din flora ta naturală. Dar cine ar vrea să o facă? Bineînțeles, feminista din mine a vrut să spună ceva despre modul în care există frumusețea în corpul femeilor. Am vrut să explorez puterea pe care vaginul o are. Într-un final, este vorba despre a deveni confortabilă cu propriul meu corp, mai ales într-o cultură care este atât de inconfortabilă cu organele sexuale feminine", a declarat tânăra.

Cercetătoarea a făcut iaurt, peste noapte, folosind o lingura de lemn pentru a colecta ingredientele necesare din corp, ca apoi să le lase la fermentat într-un vas. Când s-a trezit, a mâncat proba respectivă cu fructe de pădure, recunoscând că a avut gust de iaurt indian.

Citeşte şi Beneficiile consumului zilnic de iaurt

Cu toate acestea, un doctor bacteriolog a recunoscut că a fost o idee proastă deoarece în vagin se află mult mai multe bacterii decât cea care fermentează laptele, iar unele sunt periculoase pentru organism.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
America cercetator america flora vaginala iaurt iaurt bizar iaurt din vagin vagin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 17:28
...O cercetătoare din America a reuşit să creeze un desert şocant şi pentru multe persoane, extrem de scârbos. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net ...
12 feb 17:28
...din America a reuşit să creeze un desert şocant şi pentru multe persoane, extrem de scârbos. Citește mai departe… Mai mult ...
12 feb 17:27
...cercetătoare din America a reuşit să creeze un desert şocant şi pentru multe persoane, extrem de scârbos. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
12 feb 17:26
...name="generator" content="Powered by Visual Composer - drag and drop page builder for WordPress."/>
...
12 feb 17:25
...a reuşit să creeze un desert şocant şi pentru multe persoane, extrem de scârbos. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H