Nunta anului în showbiz. Vedeta a fost luată prin surprindere cu cererea în căsătorie: „Sunt a ta pentru totdeauna”

Nunta anului în showbiz. O cântăreață din România a spus "DA" cererii în căsătorie. Vedeta este extrem fericită, mai ales că în urmă cu aproape două luni a anunțat că este însărcinată și va deveni pentru prima oară mamă.

30 ian. 2023, 13:17
Nunta anului în showbiz. Vedeta a fost luată prin surprindere cu cererea în căsătorie: „Sunt a ta pentru totdeauna”
Vedeta a fost luată prin surprindere cu cererea în căsătorie

Nunta anului în showbiz. „Sunt a ta pentru totdeauna”, i-a răspuns Denisa Trofin iubitului ei, Cosmin Nistor, după ce acesta i-a făcut cea mai originală cerere în căsătorie. El i-a întins inelul cu diamant în timp ce se aflau într-o excursie, la munte. Însă în loc de cutiuță, a pus inelul pe o suzetă pe care scria „Fii a mea…”.

Nunta anului în showbiz

Dacă e să ne luăm după culoarea suzetei, Denisa Trofin și Cosmin Nistor au anunțat și sexul copilului lor: vor avea o fetiță, pentru că suzeta are culoare roz, după cum se observă în poză.

Citește și: Când nu se fac nunți în 2023 şi în 2024. Calendar nunţi 2023. Câte zile libere se acordă pentru căsătorie

După câteva vorbe banale și schimburi de priviri aruncate mereu pe ascuns, m-am îndrăgostit. Nu știam atunci că acei fluturi în stomac și nerăbdarea pe care o simțeam până să ne vedem a doua zi însemnau că mi-am întâlnit, în sfârșit, sufletul pereche. Tu ai știut primul că ne-am îndrăgostit deși eu parcă nu am vrut să accept asta. Tu m-ai făcut să am încredere în tine, încredere în iubire, în ceva ce visam de mică să pot avea. Deja nu mai aveam speranța că se poate întâmpla sau că există.

Nu știu ce am făcut bun în viața asta ca să te găsesc, dar pot spune că odată ce te-am găsit pe tine, m-am regăsit și pe mine. Cu tine am învățat că iubirea nu se măsoară nicicum. Nu există „te iubesc mai mult” azi, peste o lună sau peste un an. Există doar „te iubesc” și atât. Iar acest sentiment pentru noi a existat din primele momente. Tot cu tine am învățat că atunci când sufletul pereche te ia în brațe sau te atinge, nu mai ai nevoie de niciun cuvânt.

Noi ne-am învățat unul pe altul cât de simplu e când putem fi nu numai iubiți, ci și cei mai buni prieteni. Intensitatea sentimentelor noastre a dus la cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla, cea mai mare binecuvântare. Iar di doi, acum vom fi trei. Rodul iubirii noastre a prins viață și abia aștept să fim cea mai frumoasă familie. Chiar dacă nu știm încă ce vei fi, știu sigur că vei fi cel mai iubit de către noi. Mami și tati”, a dezvăluit cântăreața pe contul său de Facebook, în luna decembrie.

Denisa participa la fiecare concert caritabil organizat de două mari campanii umanitare: Din inimă pentru copii și Ajută copiii!

În vârstă de 25 de ani, tânăra a început să cânte de la vârsta de cinci ani. De la vârsta de zece ani a început să studieze pianul. În perioada liceului, aceasta s-a iubit cu „diamantul” lui Dinamo, Dorin Rotariu.

În 2018 a ajuns în finala Eurovision România. Doi ani mai devreme, la 19 ani, lansase deja patru piese, printre care una cu videoclip și avea în palmares și câteva trofee de la cele mai mari evenimente muzicale de la noi și de peste hotare. Nu a neglijat niciodată școala. Denisa Trofin a urmat cursurile Facultății de Litere la Universitatea București. Anul trecut a încercat și stilul nou, atât de căutat de public: s-a lansat într-un duet cu manelistul Jean de la Craiova.