Nuntă mare în showbiz, cu 1200 de invitaţi. Nea Mărin este NAŞ. Cine sunt mirii FOTO

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară și, de curând, a decis că este cazul să se așeze la casa lui. Iar pentru asta, în mare secret, a organizat tot ce era necesar pentru o nuntă de poveste și, evident, și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie care a lăsat-o mască.

RomaniaTV.net
03 iul. 2016, 08:57

Devenit celebru în toată România după ce a încântat lumea cu prestațiile sale pe scenă, originalul ceteraș Vasilică Gojda și-a dat seama că este cazul să se așeze la casa lui, scrie spynews.ro. Și, așa cum îi șade bine unui artist ca el, Vasilică i-a făcut surpriza Amaliei. Așa că, la Londra, săptămâna trecută, i-a dăruit un superb inel de logodnă, cu un diamant imens, și, fără să stea pe gânduri s-au apucat de organizarea nunții care va avea loc pe 28 iulie.

Citeşte şi Nea Mărin a fost dus în cătuşe la secţia de poliţie din Sibiu

Iar căsătoria celor doi tineri, care se iubesc de cinci ani deja, va fi, cu siguranță, una de-a dreptul grandioasă. Astfel, Vasilică Gojda și Amalia vor avea nu mai puțin de 1200 de invitați la evenimentul care va avea loc în comuna Oncești, printre aceștia numărându-se nenumărate vedete din showbiz-ul mioritic, iar printre cele trei perechi de nași se va număra și Nea Mărin alături de soția lui.

Interpretul de muzică populară Vasilică Godja a devenit celebru în România după ce a dovedit că poate cânta la vioară în orice fel de condiții, fie că a făcut-o la 3.000 de metri înălțime, fie că a făcut-o pe scenă, în cele mai ciudate feluri cu putință.