O adolescentă a inventat un viol pentru a se răzbuna pe fratele ei. Cum s-a întâmplat totul

O adolescentă de 16 ani, din municipiul Botoșani, a inventat un viol doar pentru a se răzbuna pe fratele ei care ar fi favorizat de părinți. Tânăra a sunat la 112 și a reclamat povestea inventată punând pe drumuri echipajele de poliție.

09 ian. 2020, 10:06
O adolescentă a inventat un viol pentru a se răzbuna pe fratele ei. Cum s-a întâmplat totul

Scena incredibilă s-a petrecut miercuri, pe 8 ianuarie a.c., după ce Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată de o tânără cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Botoşani ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, scrie monnitorulbt.ro. Nu au fost oferite niciun fel de informații adiacente, polițiștii plecând investigațiile de la numărul de telefon de la care s-a sunat.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE! Prezentatoarea TV a ajuns plină de sânge la spital. Este uluitor ce a păţit FOTO

A fost constituită echipă operativă, iar într-un final anchetatorii au ajuns la adolescenta cu pricina, care a recunoscut că a sunat la 112. „În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că la aceeaşi dată, pe fondul unei discuţii în contradictoriu cu fratele ei şi considerând că membrii familiei îl favorizează pe acesta, având în vedere problemele de sănătate pe care el le are, tânăra a apelat numărul unic de urgenţă 112, reclamând o presupusă faptă de agresiune sexuală, dorind ca prin sosirea organelor de poliţie să îi inducă o stare de temere fratelui ei. Cu ocazia audierii, minora a declarat că nu a fost victima vreunei fapte penale sau contravenţionale”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

La finalul cercetărilor, puștoaica s-a ales cu o amendă de 500 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112.