O adolescentă, atacată de un violator în plină stradă. Agresorul a fost prins cu ajutorul unui taximetrist

O adolescentă de 16 ani a fost atacată de un violator în plină stradă, la Oradea. Din fericire, tânăra a reuşit să scape, iar agresorul a fost prins la scurt timp de poliţişti.

10 iun. 2015, 06:08
O adolescentă, atacată de un violator în plină stradă. Agresorul a fost prins cu ajutorul unui taximetrist

Vilmos Pop, un orădean de 32 ani, a fost arestat pentru 30 de zile de judecătorul de la Judecătoria Oradea, la propunerea procurorilor de la Parchetul local, care îl anchetează pentru tentativă de viol. Bărbatul fusese reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce, în aceeaşi noapte, în jurul orei 1.00, a atacat o tânără, încercând să o violeze, scrie ebihoreanul.ro.

Citeşte şi Caz ŞOCANT. O femeie a fost răpită şi violată de trei elevi

Victima a reuşit să scape din mâinile individului şi a luat-o la fugă, urcându-se în maşina unui taximetrist care s-a nimerit în zonă şi care, în timp ce a pornit în urma agresorului, a sunat la 112.

În drum, taximetristul s-a întâlnit cu o patrulă a Poliţiei Oradea, iar împreună l-au şi prins în scurt timp pe atacator„, au declarat, pentru BIHOREANUL, surse din anchetă.

Agresorul este recidivist, având mai multe condamnări pentru tâlhării, furturi şi chiar viol, fiind eliberat recent, după o condamnare definitivă la 8 ani de închisoare primită în 2009 pentru patru violuri comise în Oradea.

Încheierea de arestare emisă, duminică, pe numele lui Vilmos Pop, nu este definitivă. Ea a şi fost contestată de agresor, iar decizia finală va fi luată la Tribunalul Bihor.

Citeşte şi O româncă fost bătută şi violată în Ungaria, în timp ce se întorcea de la şcoală