O adolescentă de 14 ani s-a sinucis după ce a fost violată de un adult cunoscut pe Facebook

Un alt caz tragic din Polonia trage un semnal de alarma in privinta folosirii retelelor sociale de catre minori, fara a fi supravegheati de parinti.

16 iun. 2015, 09:19
O adolescentă de 14 ani s-a sinucis după ce a fost violată de un adult cunoscut pe Facebook

O adolescenta de doar 14 ani si-a pus capat zilelor dupa ce ar fi fost violata de un barbat pe care l-a intalnit prin intermediul retelei de socializare, scrie stirileprotv.ro. Anaid Tutghushyan s-a aruncat in fata trenului, in gara din Gdansk, sub privirile ingrozite ale celor de pe peron.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Violată de prietenul partenerului de viaţă

Motivul care a impins-o pe Anaid sa recurga la un asemenea gest extrem nu ar fi iesit la iveala daca mama tinerei, incapabila sa treaca peste moartea singurului ei copil, a inceput o adevarata investigatie si a descoperit ca fiica ei se intalnise cu un barbat care pretindea sa aiba 25 de ani.

„Am crezut ca s-a certat cu prietenul ei. Am vazut-o cu lacrimi in ochi, am intrebat-o ce a patit si atunci m-a luat in brate si a inceput sa planga. Voiam sa stau de vorba cu ea, dar a plecat si mi-a spus ca o sa vorbim cand se intoarce. Dar nu s-a mai intors”, a declarat mama adolescentei.