O asistentă a dezvăluit realitatea oribilă prin care trec medicii din prima linie: „Vă rog să rămâneţi acasă”

O asistentă de la Spitalul Universitar West Middlesex din Isleworth din Londra, a mărturisit realitatea oribilă prin care trec medicii din prima linie în lupta cu coronavirusului. Lipsa echipamentelor şi cadavrele infectaţilor îngreunează pe zi ce trece munca lor. 

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 11:45
O asistentă a dezvăluit realitatea oribilă prin care trec medicii din prima linie: „Vă rog să rămâneţi acasă”

Sally Goodright cară zilnic zeci de saci în care se afla cadavrele pacienţilor pe care i-a îngrijit, dar şi familiile şi prietenii cunoscuţilor ei. Asistenta a descris scene înfricoșătoare la Spitalul Universitar West Middlesex din Isleworth, vestul Londrei, într-o postare pe Facebook care a fost distribuită de mii de ori.

Ea a împărtășit fotografii care arată că poartă poartă toate echipamentele disponibile, inclusiv o mască de față și scut, căciulă, mănuși și șorț.

Goodright i-a îndemnat pe oameni să „facă ceea ce trebuie” și să rămână acasă pentru a preveni răspândirea virusului, pentru a salva vieți și pentru a ușura presiunea asupra lucrătorilor de sănătate copleșiți.

Citeşte şi: Spitalul Universitar West Middlesex din Isleworth

În postarea ei, ea a scris: „După ce am oferind îngrijiri urgente pacienților diabetici, mi s-a cerut să mă alătur unei echipe pentru a ajuta personalul din mortuarul spitalului West Mid. Personalul este atât de copleșit de morți, încât nu pot face față. Două frigidere mari au fost amplasate în carcar, deoarece mortuarul este plin. Așadar, împreună cu doi chirurgi, un profesor, doi audiologi și eu am dus 40 de cadavre de la morgă la frigidere.

Frigiderele sunt situate în cealaltă parte a spitalului, așa că a trebuit să lucrăm în perechi pentru a face rost de cărucioarele grele și voluminoase. Toți morți erau încă infecțioși, așa că era nevoie de echipament complet, era cald și am transpirat, dar fiind pe deplin conștienți de cât de important este costumul, trebuia să perseveram ore întregi.

Vă rog, vă rog să rămâneți acasă. Vreau să mă întorc la viața mea veche”, a scris Sally pe Facebook.