O bătrână AGRESATĂ şi VIOLATĂ i-a făcut pe medici să se revolte: „Regret lipsa PEDEPSEI CU MOARTEA”

O femeie de 99 de ani, din judeţul Dolj, care suferă de maladia Alzheimer şi de scleroză a fost internată la spitalul din Craiova în stare gravă, după ce a fost victima unei agresiuni fizice şi a unui viol chiar în seara de Revelion.

02 ian. 2014, 14:59
O bătrână AGRESATĂ şi VIOLATĂ i-a făcut pe medici să se revolte: „Regret lipsa PEDEPSEI CU MOARTEA”

În prima zi a anului 2014, femeia în vârstă de 99 de ani, din localitatea doljeană Sadova, a fost găsită dezbrăcată, bătută şi plină de sânge de către un vecin care venise să îi aducă de mâncare. Femeia locuia singură, suferea de maladia Alzheimer şi era mereu ajutată de vecini, care veneau cu mâncare, medicamente sau alte lucruri la ea, relatează Mediafax.

Vecinul are a găsit-o a anunţat Poliţia şi echipajul de Ambulanţă, care a preluat-o pe femeie în stare gravă şi a transportat-o la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

“Am fost sesizați de un localnic din Sadova cu privire la faptul că vecina sa, de 99 de ani, a fost victima unei agresiuni și viol. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru cercetări, s-a întocmit dosar penal pentru viol, violare de domiciliu și vătămare corporală și se desfășoară activități specifice pentru identificarea și prinderea autorului”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Starea femeii i-a îngrozit până şi pe medicii care s-au ocupat de ea. „E un caz unic, nu am întâlnit aşa ceva, este cu umărul dislocat, plină de vânătăi, şi pe faţă, şi pe corp, nu se poate discuta cu dânsa, pentru că este şi sclerozată, are şi maladia Alzheimer, dar imaginea este înfricoşătoare. Eu nu credeam că poate fi aşa ceva. Eu regret lipsa pedepsei cu moartea, dar această femeie este descărnată, este greu de crezut că o minte omenească poate să facă aşa ceva”, a declarat Alexandru Cameniţă, şef Neurochirurgie, din cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit poliţiştilor, la ora actuală există un cerc de suspecţi, iar anchetatorii speră ca vinovaţii să fie traşi la răspundere în cel mai scurt timp.