O bătrână extrem de săracă din Argeş, ajutată la iniţiativa unui băiat de 13 ani VIDEO

Gest impresionant făcut de un copil de 13 ani pentru o bătrână extrem de săracă din Argeş. Băiatul a văzut cum trăieşte femeia şi a făcut totul public pe Facebook, în speranţa că oamenii vor sări în ajutor. În doar câteva zile, zeci de persoane i-au trecut pragul bătrânei şi i-au adus alimente, lemne pentru foc, dar şi haine.

10 ian. 2016, 10:19
O bătrână extrem de săracă din Argeş, ajutată la iniţiativa unui băiat de 13 ani VIDEO

Femei are 82 de ani şi locuieşte în Ştefăneşti, judeţul Argeş. Stă singură într-o casă de chirpici, în care până acum câteva zile era frig ca afară, potrivit România TV. Un băiat de doar 13 ani, care a văzut-o întâmplător pe stradă, s-a gândit să-i sară în ajutor. A mers la ea acasă, a făcut poze şi a scris povestea femeii pe Facebook. În scurt timp, zeci de oameni s-au mobilizat.

Am vazut-o infrigurata de drum si am zis ca poate o ajut in felul asta. I-am adus niste lemne si cand am intrat in casa era dezastru. Frig ca afara, nu era mancare, doar cateva paini pe masa„, a povestit băiatul.

Bătrâna trăieşte doar dintr-un ajutor de la stat. „Imi dau ajutor de stat, 1,8 milioane de lei. Am un fiu, dar de un an de zile n-a mai venit la mine„, a spus femeia.

Bătrâna a primit acum lemne pentru foc, alimente, dar şi alte lucruri de care are nevoie în casă.