O CELEBRĂ jurnalistă de modă, surprinsă în ipostaze de KAMA SUTRA într-un GHID de SEX inedit FOTO

Un cunoscut artist plastic a creat un ghid de sex inedit, care a atras atenţia publicului. Astfel, AleXsandro Palombo a prezentat cele mai cunoscute poziţii din Kama Sutra folosind drept protagonişti persoanjul de desene animate Homer Simpson şi pe Anna Wintour, cea mai cunoscută jurnalistă de modă, redactor-şef al revistei Vogue.

15 aug. 2013, 17:18

Artistul a creat un produs numit „Ghid erotic ilustrat cu Homer Simpson şi editorul Vogue Anna Wintour”, în care prezintă cele mai cunoscute poziţii din Kama Sutra într-un mod inedit, care a atras atenţia publicului, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Armonie în cuplu: Poziţii sexuale tantrice şi Kama Sutra

Anna Wintour a fost desenată cu tunsoarea bob, care a făcut-o celebră, alături de ochelarii de soare fumurii la care renunţă foarte rar. Ghidul desenat prezintă cele două personaje în tot felul de ipostaze, care mai de care mai sexuale. Pornind de la fetişuri, până la cele ciudate poziţii, cartea cuprinde tot ceea ce trebuie să ştie o persoană adultă despre sex. Datorită modului în care sunt prezentate, ghidul poate fi considerat un cadou amuzant pentru prietenii apropiaţi.

Citeşte şi Personaje de desene animate, în ipostaze porno FOTO

Lucrările mele sunt opere de artă, pură ficţiune şi nu au nimic a face cu realitatea. Fiecare dintre cele două personaje este creaţia mea şi reflectă propria mea viziune de stil„, a spus italianul AleXsandro Palombo.


loading...