O clarvăzătoare din America, care a prezis multe catastrofe, spune că SFÂRŞITUL ESTE APROAPE. "Se va arăta Antihristul...."

Publicat: Luni, 06 Noiembrie 2017 15:28 // Actualizat: Marţi, 07 Noiembrie 2017 09:58 // Sursa: romaniatv.net

Mhoni este una dintre clarvăzătoarele care a uluit America Latină. Femeia care citește viitorul în cărți a prezis uraganele din toamna aceasta care au lovit Statele Unite și Mexicul. Acum, femeia vine cu noi previziuni.

Foto: teotrandafir.com

„Toată lumea m-a întrebat: Mhoni, vor mai exista cutremure puternice în Mexic? Eu văd seisme mari, nu de 7,1 sau de 8,4, pot apărea replici, însă nu e cazul să ne alarmăm.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite: "Va fi vărsare de sânge! Vor ieşi în stradă, teoriştii şi cutremurele vor lovi România"

Am prezis că din Argentina va ieși noul papă, iar acum vă zic următorul lucru. Din Venezuela se va arăta Antihristul, iar din Mexic se va da tonul pentru rechemarea la credință.

Fecioara din Guadalupe ne-a transmis nouă, mexicanilor, că trebuie să fim mai uniţi ca niciodată și să ne ajutăm. Acesta a fost sensul ultimului cutremur", a declarat Mhoni la o televiziune din Monterrey.

Citeşte şi O fantomă a apărut într-o emisiune ÎN DIRECT. Ce i-a făcut prezentatoarei VIDEO

Clarvăzătoarea susține că sfârșitul lumii este foarte aproape și că toate evenimentele din ultima perioadă nu fac altceva decât să ne pregătească pentru marele eveniment.

„Văd în cărțile mele de tarot chiar și un război. Rachetele sunt foarte aproape. Trebuie să ne rugăm, rugăciunea ne va scăpa de toate energiile negative. Trebuie să ne unim", mai spune Mhoni.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dumnezeu Mhoni Vidente prezicătoare sfârşitul lumii venirea antihristului
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 nov 13:20
Răspunde | Votează email 2 email
Gogu
Mhoni, Mhoni, Mhoni/Ești dășteaptă, Mhoni/Și prezicătoare/Dar prezici prea tare!
07 nov 08:52
Răspunde | Votează email 3 email
Patru Marin
Era normal sa apara din Venezuela....ce ito trebuie mare stiinta sa-ti dai seama....si normal ca rachetele sant a[roape.ca doar a avut loc in turneu de tenis in America....cica numai fratii Wiliams au 321 de rachete...
07 nov 08:47
Răspunde | Votează email 1 email
ion ion
In mod sigur se va arata la postul de TV Realitatea.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H