O fată de 15 ani a fost violată chiar de cel care trebuia să aibă grijă de ea

O copilă de doar 15 ani din Vaslui a fost violată de mai multe ori chiar de unchiul ei. Fata a ajuns în grija rudelor, după ce, mama sa a murit, iar tatăl a renunţat să se mai ocupe de ea. De curând, copila şi-a făcut curaj şi a povestit tot coşmarul prin care a trecut chiar celor de la Protecţia Copilului. 

RomaniaTV.net
09 dec. 2015, 18:00
O fată de 15 ani a fost violată chiar de cel care trebuia să aibă grijă de ea

În loc să se bucure de căldura unui cămin, o copilă de 15 ani din localitatea Berezeni, a trăit un adevărat coşmar în casa celor care trebuiau să aibă grijă de ea, după ce mama sa a murit. Minora a fost violată de unchiul său, un bărbat în vârstă de 35 de ani. Ultima oara, fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale în luna august, potrivit vremeanoua.ro.

Copila s-a închis în ea şi nu a spus nimănui prin ce trece. Într-un final, aceasta şi-a făcut curaj şi a povestit totul angajaţilor Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului. 

Bărbatul a fost adus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Copila a fost în plasament simplu, la o rudă de gradul IV. După ce povestea a ajuns să fie cunoscută de către colegi, fata a fost luată din familia respectivă și dată în plasament unor profesioniști”, a povestit purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Citeşte şi