A găsit o geantă suspectă lângă o maşină. Ce a găsit în ea şi ce a urmat este incredibil

O femeie din Dej a dat dovadă de cinste luni seara, făcând un gest pe care mulţi dintre noi probabil că nu l-am fi făcut. În timp ce se îndrepta spre casă cu fiul său, pe strada 1 Mai din Dej, pe marginea trotuarului a găsit o geantă în care se afla un laptop.

03 iun. 2014, 11:06
A găsit o geantă suspectă lângă o maşină. Ce a găsit în ea şi ce a urmat este incredibil

Pentru că zona este una intens circulată, femeia s-a gândit doar la paguba celui care a pierdut-o şi care cu siguranţă nu şi-ar mai fi găsit laptopul dacă dejeanca l-ar fi lăsat în stradă, scrie dejeanul.ro. Cu fiul de mână a mers direct la sediul poliției.

Citeşte şi A găsit 125.000 de dolari pe stradă şi I-A DAT ÎNAPOI

Acolo le-a explicat oamenilor legii condițiile în care a găsit geanta, rezemată de roata unei mașini în care nu se afla nimeni.

La câteva ore distanţă, un bărbat dezamăgit și fără speranță că își va mai recupera laptopul în care avea fișiere și informații importante, a mers la poliție pentru a anunța ce a pățit, că a uitat laptopul acolo unde femeiea îl găsise.

Citeşte şi Gest UIMITOR făcut de doi copii. Au returnat un portofel plin cu bani la poliţie. Vezi ce au declarat

A rămas uimit când ofițerul de serviciu l-a anunțat că o femeie a trecut pe la sediul poliției cu o geantă în care se află laptopul său. Acesta a fost returnat proprietarului, iar femeia care a dat dovadă de simț civic și corectitudine, a fost contactată de el pentru a-i mulțumi.