S-a dus la doctor după ce a simţit ceva ciudat la piept. Când medicul i-a văzut sânii, a încremenit VIDEO

Medicii de la un spital din Florida au avut parte de un caz socant si au marturisit ca nu s-au mai confruntat niciodata cu asa ceva.

13 mai 2017, 04:43
S-a dus la doctor după ce a simţit ceva ciudat la piept. Când medicul i-a văzut sânii, a încremenit VIDEO

Totul a inceput dupa ce Ana Zigenhorn, o femeie din Florida, a inceput sa ia in greutate, desi manca foarte sanatos. In plus simtea o senzatie ciudata la sani iar deseori avea dureri de cap si ameteli, si nu mai vedea bine.

Citeşte şi Un şofer de taxi a păţit-o urât de tot. A fost VIOLAT ŞI JEFUIT de o tânără de 23 de ani FOTO

Si-a dat seama ca nu este in neregula, asa ca a inceput sa mearga la controale, insa doctorii nu reuseau sa isi dea seama ce are. Initial i s-a spus ca are lupus, artrita, probleme cu glanda tiroida, insa ulterior s-a dovedit ca aceste diagnostice au fost gresite.

Femeia nu a depistat adevarata problema pana cand nu a ajuns la un doctor recomandat de foarte multe persoane. Dupa ce a ascultat-o cu atentie si i-a facut zeci de radiografii si teste, specialistul i-a spus ca o va baga in operatie si se va uita la sanii ei.

Ce a scos de acolo este socant! Implanturile pe care le avea femeia erau pline de mucegai, acesta fiind sursa tuturor problemelor de sanatate cu care se confrunta Ana.

Medicul spune ca femeia a avut mare noroc, deoarece era la un pas de septicemie, care ar fi fost fatala. La scurt timp dupa operatie starea pacientei a revenit la normal, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.