O femeie din Cluj avea ca amant un băiat de 11 ani. „Idila”, descoperită cu ajutorul colegilor copilului. Cum s-a terminat totul FOTO

Polițiștii au reținut o femeie în vârstă de 35 de ani din satul Rediu, comuna Aiton. Femeia a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un copil de 11 ani. Potrivit surselor, cei doi erau vecini, iar femeia s-a văzut în repetate rânduri cu băiatul, în diverse locații din apropiere.

06 iul. 2018, 07:42
O femeie din Cluj avea ca amant un băiat de 11 ani. „Idila”, descoperită cu ajutorul colegilor copilului. Cum s-a terminat totul FOTO

Maria Moldovan, femeia acuzată de întreținerea relațiilor sexuale cu un minor, este de profesie sociolog și lucrează la un centru din Cluj-Napoca, scrie ziardecluj.ro. Surse apropiate anchetei susțin că localnicii i-au văzut pe cei doi sărutându-se, iar un alt minor, audiat în prezența părinților, susține că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale.

Citeşte şi Un istoric, inculpat de agresiune sexuală asupra fiicei sale adoptive

Potrivit surselor, minorul a povestit unui psiholog despre cum se întâlnea în diferite locații cu Maria Moldovan și cum femeia iniția aceste raporturi sexuale. Mai mult, tânărul ar fi încercat să pună în aplicare, poziții sexuale practicate cu Maria Moldovan și cu o altă minoră, colegă de școală cu acesta.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri, 6 iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda va face propunerea unor măsuri preventive pe numele acesteia.

Menționăm că familia băiatului a încercat să îngroape relația celor doi, pe motiv că „se fac de rușine în sat”.

„Polițiștii Secției 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, județul Cluj a întreținut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani. Femeia a fost reținută de către polițiști pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reținere va fi prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți, în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, arată cei de la IPJ Cluj.