O femeie surfer a trăit un COŞMAR în India! A fost răpită, violată şi obligată să stea pe o barcă timp de două luni

Carmen Greentree, în vârstă de 37 de ani, este o femeie surfer care a plecat în Himalaya pentru a studia sub îndrumarea lui Dalai Lama, însă drumul ei spre cunoaştere s-a transformat brusc în cel mai negru coşmar. Femeia a fost răpită şi violată de un localnic. 

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 09:54

Carmen Greentree a scris o carte în care a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat din momentul când a fost răpită şi până în momentul când a reuşit să scape din mâinile localnicului. Aceasta a repetat în nenumărate rânduri că nu crede că a reuşit totuşi să coboare din barcă, crezând că va muri acolo. 

Carmen, originară din Sydney, a decis să ia o pauză după ce nu a reușit să se califice pentru un turneu de surfing mondial la 22 de ani. În timp ce se afla în India, a fost abordată de un localnic şi întrebată dacă vrea să o îndrume în călătoria ei. Aceasta a acceptat propunerea, iar bărbatul i-a sugerat să rămână în barca lui până a doua zi pentru că nu avea unde să înopteze. Până să-şi dea seama, aceasta a rămas captivă pe barca lui pentru două luni. 

Citeşte şi: Abrogarea recursului compensatoriu nu ajută. 700 de criminali şi violatori, eliberaţi în acest an. 4 erau condamnaţi pe viaţă

În tot acest timp, Carmen a fost bătută şi violată în nenumărate rânduri, obligată să îmbrace hainele lor tradiţionale şi să ia cina cu familia bărbatului care o ţinea captivă, fiind ameninţată că dacă va pleca va fi împuşcată. 

„Cel mai rău sentiment a fost când am cedat și l-am lăsat să ia ceea ce și-a dorit. Aceasta a fost prima dată când m-a violat. Eram prea obosită, nu mai puteam lupta și știam că nu se va opri. Am pierdut de câte ori şi m-a violat”, a povestit Carmen Greentree.

Carmen a fost salvată când una dintre prietenele ei a avut un vis cu ea care ar fi avut probleme. Prietena ei a contactat Înalta Comisie Australiană pentru a anunţa dispariţia ei, astfel că a reuşit să fie găsită după locaţie, deoarece răpitorul o punea deseori pe Carmen să-şi sune familia şi să ceară bani. 

Citeşte şi: Cadavrul actriţei Naya Rivera a fost găsit. Anunţul poliţiei după cinci zile de căutări

Camen a fost salvată şi dusă înapoi acasă. Cazul nu a fost trimis niciodată în instanţă deoarece aceasta nu a putut să depună mărturie fiind prea traumatizată de cele întâmplate. 

Autorităţile au dezvăluit că suspectul îşi petrecuse şase luni în puşcărie înainte de a o răpi pe Carmen.