O fetiţă de 12 ani a fost abuzată de propriul unchi

La vârsta la care ar fi trebuit să se joace cu păpuşile, o fetiţă de 12 ani din judeţul Argeş, a fost agresată sexual de fratele mamei sale. Întâmplarea a avut loc în urmă cu doi ani, însă totul a ieşit la iveală abia acum, după ce fata şi-a făcut curaj să povestească. Tatăl său vitreg a depus plângere la poliţie, dar, pentru că ancheta merge greu, agresorul este în libertate.

10 mart. 2016, 08:30
O fetiţă de 12 ani a fost abuzată de propriul unchi

Părăsită de mama şi lăsată în grija tatălui vitreg, copila a ţinut secrete abuzurile la care a fost supusă de unchiul ei. Din întâmplare, tatăl vitreg a aflat grozăviile din sat, după ce fata şi-a deschis sufletul în faţa unor vecine.

„Nu prea imi venea sa cred cu toata experienta mea, dar pana la urma s-a adeverit. A lucrat aici doua case in urma ca paznic de noapte, eu eram plecat si maica-sa si-a permis s-o dea de langa ea sa-i tina de urat paznicului noaptea, el fiind unchiul ei”, povesteşte tatăl vitreg, potrivit România TV.

Fetiţa este elevă în clasa a IV-a la şcoala din comuna Ungheni. Nimeni nu i-a anunțat pe profesori, așa că fata nu primeşte deocamdată consiliere psihologică.

Tatăl vitreg al copilei a depus plângere la poliţie, dar dosarul este încă în lucru. Ca urmare, agresorul este în libertate, ceea ce îi sperie pe localnici.

Cazul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti.

Citeşte şi O tânără a trăit coşmarul vieţii în maternitate. A fost violată la câteva ore după ce a născut