O fetiţă de 12 ani era în tabară când a început să o doară burtica. Incredibil ce i s-a întâmplat după 2 ore

Totul s-a intamplat in timpul unei tabere scolare cand, pe drum, o eleva de 12 ani a inceput sa se planga de dureri puternice de burta. Initial profesorii i-au administrat niste pastile de stomac, dar acestea nu au avut niciun efect.

27 iul. 2016, 10:30
O fetiţă de 12 ani era în tabară când a început să o doară burtica. Incredibil ce i s-a întâmplat după 2 ore

Dimpotriva, durerile se amplificau pe masura ce timpul trecea, scrie kanald.ro. In cele din urma insotitorii au sunat la numarul de urgenta si au solicitat serviciile unei ambulante.

Citeşte şi A venit pe lume şi i-a schimbat radical viaţa iubitului Andreei Bălan. Prima imagine cu bebeluşul: „Seamănă cu tine” FOTO

Cand medicii au ajuns la fata locului, dupa o serie de consultari au realizat un lucru la care nimeni nu se astepta, nici chiar tanara de 12 ani: aceasta urma sa nasca.

Totul a fost cu atat mai ciudat cu cat fata nu a prezentat niciun semn pana in acel moment, nici macar burta nu i se marise.

Citeşte şi Imagini emoţionante cu eleva care a născut un copil în clasa a XII-a şi a luat 9.96 la bacalaureat VIDEO

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar bebelusul, cat si mama sunt in afara oricarui pericol. Parintii au fost socati la aflarea vestii si incearca sa isi dea seama cum a fost posibil asa ceva.