O fetiţă de un an, bătută cu bestialitate de concubinul mamei VIDEO

Scene cutremurătoare într-o localitate din Sibiu. O fetiţă de doar un an a fost bătută cu bestialitate de concubinul mamei sale, chiar sub ochii surioarei ei de 3 ani. Bărbatul şi-a ieşit din fire pentru că micuţa nu se oprea din plâns, iar mama ei nu era acasă în acel moment.

01 oct. 2014, 10:31
O fetiţă de un an, bătută cu bestialitate de concubinul mamei VIDEO

Mama fetiţei susţine că a lipsit din casă doar 20 de minute. A fost însă de ajuns ca bărbatul de 39 de ani cu care îşi împarte viaţa să o nenorocească pe micuţa de doar un an, potrivit România TV.

„Concubinul cu care am stat a declarat că a plâns copila, s-a enervat şi a dat cu ea de pat. A spus că îi pare rău, că a dat cu ea de pat ca să nu mai plângă”, a spus femeia.

Bărbatul a lovit-o pe micuţă în faţa surioarei ei de trei ani. Când şi-a dat seama că starea copilei este gravă, a dus-o la spital.

„Bărbatul este recalcitrant, violent. El a mai fost arestat pentru crimă”, a declarat un vecin.

Bărbatul are antecedente penale. El a fost închis 12 ani pentru omor, după care a fost eliberat condiţionat. „Bărbatul a fost identificat şi prezentat instanţei, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Baltes.

Omul riscă să intre din nou la închisoare. Între timp, medicii se luptă să o salveze pe fetiţă. „Fetiţa are un traumatism cranio-cerebral, fracturi temporo-parietal-bilateral şi occipital stâng. În prezent, fetiţa este conştientă, echilibrată cardiorespirator”, a spus Alina Cozac, purtător de cuvânt de la Spitalul de Pediatrie Sibiu.

Protecţia Copilului a deschis o anchetă. Mama copilei locuieşte cu iubitul ei de câtva timp, în localitatea Buld din Sibiu. Ea susţine că bărbatul s-a purtat frumos până acum şi chiar este dispusă să îl ierte.

CITEŞTE ŞI: Caz cutremurător! O mamă şi-a omorât fiica de cinci ani după ce a văzut un film de groază