O fostă vedetă de la Antena 1 a rămas fără soț în ultimele două luni de sarcină: „Mă omoară psihic, am depresie. Mi-e frică să ies din casă, nu vreau să mă îmbolnăvesc”

Mara Bănică, fosta vedetă de la Antena 1, a mărturisit pentru Click.ro că se confruntă cu mari probleme în ultimele două luni de sarcină, deoarece soțul ei este plecat și îi este teamă să iasă din casă din cauza pandemiei de Covid.

16 nov. 2021, 13:01
O fostă vedetă de la Antena 1 a rămas fără soț în ultimele două luni de sarcină: „Mă omoară psihic, am depresie. Mi-e frică să ies din casă, nu vreau să mă îmbolnăvesc”

Mara Bănică, 45 de ani, e însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil și a declarat că această perioada a marcat-o profund, la nivel emoțional.

Fosta vedetă de la Antena 1 a mărturisit că, deși este vaccinată, îi este teamă să iasă din casă ca nu cumva să se îmbolnăvească. De asemenea Mara Bănica a recunoscut că se simte foarte singură de când soțul ei a plecat în străinătate în urmă cu ceva timp.

Prezentatoarea a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la sfaturile unui psiholog deoarece a avut episoade depresive.

Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă: „Catanga nu voia să meargă la spital că spitalul o omoară. A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă”

„Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru click.ro., potrivit Libertatea.ro.

Mara Bănică, despre Fulgy: „Îl ştiu de mic. M-am întâlnit cu el acum 3 ani şi nu era bine, am rămas şocată”

Mara Bănică, despre Fulgy. Jurnalista a povestit că s-a întâlnit cu el şi cu Ioniţă de la Clejani acum trei ani şi avea un comportament la fel de ciudat. Ba chiar i-a recomandat artistului să îşi ducă băiatul la medic, pentru că nu este bine.

Mara Bănică este însărcinată! Când va naşte vedeta şi cine este tatăl copilului

„Este o situație, în mod evident, foarte gravă. Ne uităm cu toții la ce face copilul acesta. Îi spun copil că îl știu de mic! Din păcate, toată lumea se îndreaptă acum, lumea cu capul pe umeri, spre părinți și spun că uite ce copii au. Eu sunt de principiu că părintele își apără copilul și dacă e vinovat de crimă.

Dar gestul acesta de a chema Poliția și de a-l interna și așa mai departe, în opinia mea, trebuia făcut de mult mai multă vreme.

Mara Bănică, despre Fulgy

Nu vreau să intru în niște amănunte, eu la un moment dat, m-am întâlnit cu Ioniță și cu Fulgy, cred că sunt trei ani și Fulgy nu era bine. Am rămas șocată în momentul în care l-am văzut, vorbea absolut în dodii, îmi spunea că o să cumpere toate televiziunile din România și că o să facă o singură televiziune și o să îl pună pe Dan Capatos director.Tatăl lui îl asculta, eu în viața mea nu am văzut un om așa sub influență, nu am avut ocazia. Atunci i-am spus lui Ioniță la ureche „du-l la un doctor” și el a deschis ochii așa și a mai stat preț de câteva secunde și apoi a plecat.E foarte greu, cred, ca părinte să te poți detașa de dragostea aceea mare și să accepți. Îmi este foarte milă de oamenii aștia. Sper din suflet să-l interneze undeva și să reușească până la urmă. Sunt cazuri în lumea asta, în care oameni cu probleme și-au revenit„ , a explicat Mara Bănică, la Antena 3.